Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η... καψούρα του ΠΑΟ ψάχνει ομάδα λόγω πολέμου - Σενάριο για αντί-Γιόβιτς - Απόφαση Πρίφτη!
Μπάσκετ
| 2022-03-11 21:58:00

Η... καψούρα του ΠΑΟ ψάχνει ομάδα λόγω πολέμου - Σενάριο για αντί-Γιόβιτς - Απόφαση Πρίφτη!

του Pick n' Scroll
Η... καψούρα του ΠΑΟ ψάχνει ομάδα λόγω πολέμου - Σενάριο για αντί-Γιόβιτς - Απόφαση Πρίφτη!

Όνομα που προκαλεί "γκελ" σε όλες τις ομάδες της Euroleague. Έλυσε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι Πράσινοι είχαν ασχοληθεί σοβαρά μαζί του πριν λίγους μήνες, όμως δεν κατάφεραν να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ.

Οι σπουδαίοι ξένοι παίκτες συνεχίζουν να φεύγουν από τις ρωσικές ομάδες, οι οποίες όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψουν στην τρέχουσα Ευρωλίγκα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ιφε Λούντμπεργκ να εγκαταλείψει την ΤΣΣΚΑ, στην οποία είχε πάει πέρυσι μεσούσης της σεζόν, προερχόμενος από την πολωνική Ζιέλονα Γκόρα. Στην ΤΣΣΚΑ οι μετοχές του Λούντμπεργκ ανέβηκαν πολύ με αποτέλεσμα να είναι πλέον περιζήτητος.

Το καλοκαίρι, που μας πέρασε, υπήρχε το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στους Ρώσους, αλλά να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ. Η ΤΣΣΚΑ, όμως, του έδωσε πολλά χρήματα και έτσι τον έπεισε να μείνει. Αρκετά πριν πάει στην ΤΣΣΚΑ, τον Λούντμπεργκ τον ήθελε ο Παναθηναϊκός. Δεν είχε προχωρήσει, όμως, το πράγμα, καθώς δεν μπορούσε να βρεθεί η άκρη στο οικονομικό.

Τώρα, που έμεινε ελεύθερος ο Δανός γκαρντ από τους Ρώσους, οι φίλοι του «τριφυλλιού» ζητούν την απόκτησή του μέχρι το καλοκαίρι. Προκειμένου έτσι η ομάδα τους να γίνει πιο δυνατή και να αποκτήσει μεγαλύτερη τύχη για να πάρει το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Λούντμπεργκ, όμως, έχει μεγάλο κασέ και παράλληλα ο Παναθηναϊκός τώρα δεν είναι έτοιμος να κάνει μεταγραφή. Ισως, όμως, να κάνει κίνηση όταν τελειώσει η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας. Θα κάνει κίνηση αν δει ότι δεν του έχει βγει ο Γιόβιτς ή κάποιος άλλος παίκτης του δεν τραβάει και τόσο. Τώρα, όμως, δεν πρόκειται να κινηθεί τίποτα.

Ο εξάστερος θέλει το πρωτάθλημα και θα τα δώσει όλα για να το κατακτήσει. Ετσι, κρατάμε στο μυαλό μας το ενδεχόμενο να κάνει μεταγραφή πριν από τα ελληνικά πλέι-οφ, έστω και αν τα οικονομικά του δεν είναι και τα πλέον ανθηρά. Είναι, όμως, τεράστια η πρόκληση της κατάκτησης του πρωταθλήματος, οπότε είναι πιθανό να γίνει μία σχετική οικονομική θυσία.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τραβάει τα μαλλιά" του ο Πρίφτης - Απίστευτο τι έγινε στον Παναθηναϊκό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags