Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - TOP όνομα της ΤΣΣΚΑ στη λίστα - "ΟΚ" από Γιαννακόπουλο!
Μπάσκετ
| 2022-04-14 15:44:00

Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - TOP όνομα της ΤΣΣΚΑ στη λίστα - "ΟΚ" από Γιαννακόπουλο!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - TOP όνομα της ΤΣΣΚΑ στη λίστα - "ΟΚ" από Γιαννακόπουλο!

Ποιους εξετάζουν οι Βόβορας-Πεδουλάκης και οι ευκαιρίες από Ρωσία. Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κάνουν, τουλάχιστον μία, δυνατή μεταγραφή ενόψει των τελικών με τον Ολυμπιακό και... οργώνουν την αγορά. Τα πρώτα ονόματα που εξετάζουν και η έκπληξη από το NBA.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει πλέον σε μία άλλη κατάσταση με τον Γιώργο Βόβορα να έχει επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία και τον Αργύρη Πεδουλάκη να βρίσκεται στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ως γνωστόν έγιναν σαρωτικές αλλαγές το βράδυ της Τρίτης με σκοπό να σωθεί ό, τι μπορεί να σωθεί την τρέχουσα χρονιά.

 

Βόβορας και Πεδουλάκης γνωρίζουν άριστα τι σημαίνει Παναθηναϊκός, γνωρίζουν επίσης, όμως, ότι το να πάρουν το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο. Θα το παλέψουν, όμως, όσο μπορούν, ελπίζοντας στην υπέρβαση.

 

Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να γίνει μεταγραφή ή μεταγραφές, αλλά μόνο από το πάνω ράφι. Μόνο αν πρόκειται για παίκτη, που θα δώσει το κάτι παραπάνω. Και τέτοιοι είναι ελάχιστοι στην αγορά. Στην ουσία είναι οι παίκτες, που έφυγαν ή μπορούν να φύγουν από τις ρωσικές ομάδες. Το ιδεατό για το «τριφύλλι» θα ήταν να μπορέσει να πάρει τον Κέβιν Πάνγκος. Κάτι τέτοιο, όμως, είναι δύσκολο έως πολύ δύσκολο με τον Καναδό γκαρντ να έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και το μέλλον του να είναι νεφελώδες.

Υπάρχουν επίσης οι σπουδαίοι Μάριους Γκριγκόνις και Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι, όμως, δεν είναι πλέι-μέικερ. Και πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν πολύ καλό άσο. Σαν τον Σαμπάζ Νέιπιρ, που ξεκίνησε την τρέχουσα χρονιά στην Ζενίτ. Είναι, όμως, άγνωστο αν ο Νέιπιρ, που τώρα είναι ανενεργός, θα θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη ή τέλος πάντων να ξαναπαίξει την τρέχουσα σεζόν.

 

Βόβορας, Πεδουλάκης και σία οργώνουν την αγορά μήπως και βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Ανθρωποι, που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην ΚΑΕ υποστηρίζουν ότι θα γίνει τουλάχιστον μία μεταγραφή για τα πλέι-οφ και ότι η διοίκηση δεν θα αφήσει αβοήθητη την ομάδα. Εστω και αν όλοι ξέρουν ότι ο δρόμος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι τρομερά δύσβατος.

 

Μην αποκλείσουμε, πάντως, και το ενδεχόμενο να υπάρξουν ματιές και στην αγορά του ΝΒΑ, τώρα, που τελείωσε η κανονική περίοδος. Υπάρχει υλικό εκεί, αν και προτεραιότητα είναι η πιο ασφαλής αγορά της Ευρώπης.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αχαριστία σε Γιαννακόπουλο - Δεν υπάρχει Παναθηναϊκός χωρίς Δημήτρη - Προσβολή σε Παύλο-Θανάση
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags