Facebook Pixel ΕΛ.ΑΣ: Νέα δεδομένα από την αστυνομία για την καθυστέρηση στο ΣΕΦ - Ρίχνει την ευθύνη στον Ολυμπιακό
| 2022-06-11 22:32:00

Νέα δεδομένα από την αστυνομία για την καθυστέρηση στο ΣΕΦ - Ρίχνει την ευθύνη στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Νέα δεδομένα από την αστυνομία για την καθυστέρηση στο ΣΕΦ - Ρίχνει την ευθύνη στον Ολυμπιακό

Επίσημη ενημέρωση υπήρχε από την ΓΑΔΑ για την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε πριν το πρώτο τζάμπολ στον τελικού του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ερυθρόλευκους και Παναθηναϊκό.

ΕΛ.ΑΣ: Νέα δεδομένα σχετικά με την αποπνικτική ατμόσφαιρα πριν την έναρξη του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ, κάτι που έφερε και την 20λεπτη καθυστέρηση της έναρξης, βάζει η ενημέρωση της αστυνομίας που τονίζει ότι  πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν οφειλόταν σε χρήση δακρυγόνων από την πλευρά των Αρχών αλλά πιθανόν στις αναθυμιάσεις από τα καπνογόνα που χρησιμοποίησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

"Δεν έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία έξω από το ΣΕΦ, όμως οι οπαδοί πέταξαν στους αστυνομικούς φωτοβολίδες και καπνογόνα και πιθανόν από τα καπνογόνα των οπαδών του Ολυμπιακού, οι αναθυμιάσεις ενόχλησαν τους παίκτες και έγινε αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να ξεκινήσει με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Το επεισόδιο εκτός γηπέδου έγινε όταν οπαδοί που μόλις είχαν βγει από τον Ηλεκτρικό, κινήθηκαν προς την ράμπα για να εισέλθουν από τις Θύρες 6 και 7 και μόλις οι οπαδοί είδαν τις διμοιρίες των αστυνομικών άρχισαν να τους πετούν αντικείμενα, φωτοβολίδες και καπνογόνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυνάμεις τους απώθησαν αλλά δεν έκαναν χρήση δακρυγόνων και το επεισόδιο κράτησε πολύ λίγο χρονικά, μέχρι που πέρασαν εντός του γηπέδου. Δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές", αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags