Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λουίτζι Λαμόνικα: Αποκάλυψη Λαμόνικα για την επίθεση μετά το ΟΑΚΑ - Τι είπε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!
Μπάσκετ
| 2022-06-26 18:00:00

Αποκάλυψη Λαμόνικα για την επίθεση μετά το ΟΑΚΑ - Τι είπε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λαμόνικα για την επίθεση μετά το ΟΑΚΑ - Τι είπε για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο Ιταλός διαιτητής προέβη σε αποκαλύψεις για την επίθεση που είχε δεχτεί μετά από αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός - Λουίτζι Λαμόνικα: Ο διάσημος ρέφερι μίλησε στην "Marca" για την πορεία του στην διαιτησία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επίθεση που είχε δεχτεί αυτός και άλλοι δύο διαιτητές, οι Νταμίρ Γιαβόρ και Εμίν Μογκούλοκτς, κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, μετά από ένα ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (ήττα 81-92 για το Τριφύλλι).

«Δεν σχετίζω αυτό το επεισόδιο με το παιχνίδι, αλλά με κάτι άλλο που μάλλον δεν θα μάθω ποτέ. Ήμασταν ήδη έξω από το γήπεδο και είχαμε φύγει. Ναι μεν έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά εκείνη την ώρα υπήρχε μια ιδιαίτερη κατάσταση μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της ομάδας. Δεν νομίζω ότι οφείλεται στο αποτέλεσμα του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά για το συμβάν ο Λουίτζι Λαμόνικα και συνέχισε:

«Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχασε το ματς, κανείς δεν μας είπε τίποτα, κανένας φίλαθλος δεν μας επέπληξε, ούτε συναντήσαμε κάποια περίεργη κατάσταση κατά την αποχώρησή μας. Θυμάμαι έξω από τα αποδυτήρια ότι υπήρχαν οπαδοί οι οποίοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους παίκτες, με εμάς, οπότε δεν μπορούσα να φανταστώ εκείνη τη στιγμή τι θα γινόταν μετά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags