Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει… Κάρολ από το ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Παίκτη από τη λίστα Μπαρτζώκα - Θα… ξεχάσουν τον Νέντοβιτς!
Μπάσκετ
| 2022-07-08 21:56:00

Φέρνει… Κάρολ από το ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Παίκτη από τη λίστα Μπαρτζώκα - Θα ξεχάσουν τον Νέντοβιτς!

του Pick n' Scroll
Φέρνει… Κάρολ από το ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Παίκτη από τη λίστα Μπαρτζώκα - Θα ξεχάσουν τον Νέντοβιτς!

Μεταγραφή έκπληξη κυνηγά το Τριφύλλι, με παίκτη που έχει τρομερό σουτ. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Σέρβο γκαρντ που υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα; Οι ελάχιστες περιπτώσεις από την Ευρώπη και η έκπληξη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.
 

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε όλα πλέον ψάχνει και για μπόμπερ στο «2», αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς εκμεταλλεύτηκε σχετικό όρο, που υπήρχε στο συμβόλαιο του με τους «πράσινους», και πήγε στον Ερυθρό Αστέρα. Ειδικά στην θέση «2» οι επιλογές είναι ελάχιστες και αυτό φαίνεται και από την μάχη, που έδωσαν ο Ολυμπιακός με την Φενέρ, για την απόκτηση του Αίζάια Κάνααν.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ιδανικά να προσθέσει στο ρόστερ του τον Λιθουανό, Μάριους Γκριγκόνις, δεν είναι, όμως, εύκολη περίπτωση. Και αυτό γιατί το καθεστώς της σχέσης του Λιθουανού με την ΤΣΣΚΑ δεν είναι ξεκάθαρο. Αν ήταν ξεκάθαρο, το πιθανότερο θα ήταν ο Γκριγκόνις να βρίσκεται ήδη σε άλλη ομάδα.

Ο Κάιλ Κούριτς της Μπαρτσελόνα είναι επίσης μία εξαιρετική επιλογή για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2023. Και προς το παρόν δεν υπάρχει κίνηση για να φύγει. Αν πάρει, όμως, τον Νίκολα Κάλινιτς η ομάδα του Γιασικεβίτσιους, τότε είναι πιθανό ο Κούριτς να γίνει διαθέσιμος.

Από κει και πέρα και αν δεν βρει λύση με κάποιον από αυτούς, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει την αγορά του ΝΒΑ. Να βρει κάποιον παίκτη, δηλαδή, που δεν θα συνεχίσει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και θα θέλει να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Έναν παίκτη, δηλαδή, σαν αυτόν, που κοίταξε ο Ολυμπιακός πριν πάρει τον Αϊζάια Κάνααν, τον Ματ Τόμας. Πρόκειται για σπουδαίο σκόρερ και σουτέρ, που τα τελευταία χρόνια είναι στο ΝΒΑ και παλιότερα είχε περάσει από την Ευρώπη, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Είναι ένας τρομερός σουτέρ σαν τον Τζέισι Κάρολ, που είχε για χρόνια ολόκληρα η Ρεάλ. Και είναι ένας παίκτης, που θα κάνει τους Παναθηναϊκούς να ξεχάσουν γρήγορα τον Νέντοβιτς. 

Όπως και να έχει, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να επισπεύσει τις κινήσεις του, ειδικά τώρα, που έφυγε ο Νέντοβιτς. Πάμε στα μέσα Ιούλη και ακόμη οι «πράσινοι» δεν έχουν ούτε το μισό ρόστερ στην διάθεσή τους.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν φέρει αυτόν τον παίκτη ο Γιαννακόπουλος, αλλάζει επίπεδο ο Παναθηναϊκός!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags