Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αναβάθμιση για ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Ράντονιτς με 4 μεταγραφές - Εκεί υπογράφει ο Καλάθης!
Μπάσκετ
| 2022-07-11 22:38:00

Αναβάθμιση για ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Ράντονιτς με 4 μεταγραφές - Εκεί υπογράφει ο Καλάθης!

του Pick n' Scroll
Αναβάθμιση για ΠΑΟ - Το παίρνει πάνω του ο Ράντονιτς με 4 μεταγραφές - Εκεί υπογράφει ο Καλάθης!

Η επόμενη ομάδα του Νικ, οι αλλαγές στο πράσινο ρόστερ και η έκπληξη. Στο Τριφύλλι... αφήνουν πίσω τους τον Έλληνα γκαρντ και τρέχουν για να κλείσουν τους παίκτες που θέλει ο προπονητής. Τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του, οι... κλεισμένοι και η αναζήτηση για τον ψηλό.

Ο Νικ Καλάθης παίρνει τον δρόμο για την Φενέρ και ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά το δεύτερό του πλάνο, που περιλαμβάνει Ουόλτερς, Ντέρικ Ουίλιαμς και Γκριγκόνις. Με τον τελευταίο οι επαφές είναι σε πολύ καλό σημείο και θα είναι έκπληξη αν δεν κλείσει η δουλειά. Ο Λιθουανός στην ουσία θα είναι ο αντικαταστάτης του Νεμάνια Νέντοβιτς, αν και θα αποκτηθεί ένα «2άρι» ακόμα.

Για τον Ντέρικ Ουίλιαμς οι επαφές έχουν ξεκινήσει, χωρίς, ωστόσο, να έχει βρεθεί άκρη μέχρι στιγμής. Ο Ντεσόν Τόμας παραμένει στα υπόψη αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Ουίλιαμς.

Οσον αφορά στον Νέιτ Ουόλτερς, είναι παίκτης, που ξέρει ο Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού δούλεψε μαζί του στον Ερυθρό Αστέρα. Και με τον Ουίλιαμς έχει δουλέψει ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, στην Μπάγερν. Ο Ουόλτερς δεν είναι ο σούπερ παίκτης, αλλά το δίδυμο Ουόλτερς-Λι είναι σίγουρα καλύτερο από αυτά, που είχε ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι «πράσινοι» έκαναν μεγάλη προσπάθεια με τον Καλάθη, αλλά ο ομογενής γκαρντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει και ψηλό για μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Ράντονιτς και οι συνεργάτες του έχουν κάνει άνω, κάτω την αγορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Ο Ονουάκου από την Ερτζελία του Ισραήλ παραμένει στα υπόψη, αλλά οι «πράσινοι» ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Μία περίπτωση σαν τον Μάικ Τόμπι της Βαλένθια ίσως και να τους ταίριαζε καλύτερα, αλλά το θέμα του ψηλού έχει πάει λίγο πίσω, καθώς προέχουν ο Ουόλτερς, ο Γκριγκόνις και ο Ντέρικ Ουίλιαμς. Αν κλείσουν αυτοί, ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει για το «2άρι», αλλά και για τον αναπληρωματικό σέντερ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε Καλάθη, Χεζόνια, Τζέιμς, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή για να πατήσει καλύτερα στα πόδια του ο σύλλογος, μετά από δύο χρόνια υπολειτουργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γι’ αυτό δεν ήρθε ο Καλάθης - Μόνο δύο παίκτες έχει ο ΠΑΟ - Χρειάζεται καλύτερο από τον Ουόλτερς"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags