Facebook Pixel Ισπανία: Τεράστιο πλήγμα για την εθνική Ισπανίας - Εκτός Ευρωμπάσκετ σπουδαίο όνομα!
| 2022-08-25 15:47:00

Τεράστιο πλήγμα για την εθνική Ισπανίας: Εκτός Ευρωμπάσκετ σπουδαίο όνομα!

Sportdog Team
Τεράστιο πλήγμα για την εθνική Ισπανίας: Εκτός Ευρωμπάσκετ σπουδαίο όνομα!

Αναπάντεχη είδηση για την "Furia Roja", πολύ μεγάλη η απουσία του.

Ισπανία: Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομοσπονδία μπάσκετ ενημέρωσε πως ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα συνεχίσει στην εθνική και θα χάσει το επικείμενο Ευρωμπάσκετ, το εναρκτήριο τζάμπολ του οποίου είναι προγραμματισμένο για την 1η Σεπτεμβρίου.

O 34χρονος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα της «Φούρια Ρόχα» με την Ισλανδία χθες (24/8), στο οποίο οι Ισπανοί έκαναν επίδειξη δύναμης επικρατώντας με 87-57 εντός έδρας, στην πρεμιέρα του 2ου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Γιουλ υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα το πρωί (25/8). Αν και τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό, ο μυικός τραυματισμός τον εμποδίζει να ενισχύσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2019 στο Ευρωμπάσκετ. Η αποστολή των Ιβήρων αναχωρεί για την Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου θα δώσει τους αγώνες της πρώτης φάσης, στις 30 Αυγούστου.   

«Η Ομοσπονδία θέλει να ευχαριστήσει τον Σέρχιο Γιουλ για την αφοσίωση και την επαγγελματικότητα που έχει επιδείξει και του εύχεται ταχεία ανάρρωση και καλή αρχή με τον σύλλογό του τη νέα σεζόν», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ισπανικής Ομοσπονδίας.

Η απώλεια του Σέρχιο Γιουλ αφήνει χωρίς έναν από τους βασικούς γκαρντ τους Ίβηρες και τον Ιταλό Ομοσπονδιακό τεχνικό τους, Σέρτζιο Σκαριόλο.

Η Ισπανία έχει κληρωθεί στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ, μαζί με το Μαυροβούνιο, τη Βουλγαρία, το Βέλγιο, την Τουρκία και την οικοδέσποινα του γκρουπ Γεωργία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags