Facebook Pixel Γαλλία - Σλοβενία: Μυθικός Ντόντσιτς "ξέρανε" τη Γαλλία με 47 πόντους! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-09-07 20:22:00

Μυθικός Ντόντσιτς "ξέρανε" τη Γαλλία με 47 πόντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μυθικός Ντόντσιτς "ξέρανε" τη Γαλλία με 47 πόντους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς η Σλοβενία κέρδισε τη Γαλλία με 88-82 και πήρε την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο.

Eurobasket 2022: Με τον Λούκα Ντόντσιτς να γράφει ιστορία σημειώνοντας 47 πόντους (2η καλύτερη επίδοση στην ιστορία των Eurobasket) η Σλοβενία επικράτησε της Γαλλίας με 88-82 και τερμάτισε στην 1η θέση του Β' ομίλου!

Η Γαλλία που ξεκούρασε τον Γιαμπουσελέ ξεκίνησε το ματς με 9-1 στα πρώτα πέντε λεπτά, ωστόσο ο Ζόραν Ντράγκιτς έδωσε ώθηση στην ομάδα του και πήρε τη σκυτάλη ο Ντόντσιτς, με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να λήξει με 19-20.

Ο Λούκα με εννέα σερί πόντους έδωσε προβάδισμα με 29-24 έχοντας πετύχει ήδη... 22 πόντους! Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το 40-44 υπέρ των Σλοβένων.

Στο δεύτερο μέρος κυρίως με τον Γκομπέρ οι Γάλλοι έμεναν κοντά στο σκορ, ενώ από την άλλη ο μεγάλος σταρ των Ντάλας Μάβερικς έκανε ό,τι περνούσε και ό,τι δεν... περνούσε από το χέρι του προκειμένου να φέρει την ομάδα του σε θέση ισχύος. Παρόλα αυτά το ντέρμπι καλά κρατούσε έως και την 3η περίοδο (64-64).

Μέχρι που... εμφανίστηκε ξανά ο φοβερός και τρομερός Ντόντσιτς! Κάνοντας πράγματα και θαύματα στο παρκέ της «Lanxess Arena» η Σλοβενία έφτασε τον δείκτη του σκορ στο +10 (70-80) τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος. Στη συνέχεια οι Γάλλοι το πάλεψαν αλλά δεν πέτυχαν την ανατροπή

 

 

 

Δείτε τα στατιστικά των παικτών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags