Facebook Pixel Απίστευτο: Οι Ιταλοί απέκλεισαν τους Σέρβους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-09-11 20:58:00

Απίστευτο: Οι Ιταλοί απέκλεισαν τους Σέρβους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο: Οι Ιταλοί απέκλεισαν τους Σέρβους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς οι Ιταλοί πέρασαν στους 8!

Η Ιταλία κέρδισε τη Σερβία (94-86) και την απέκλεισε από τη συνέχεια του EuroBasket 2022, μόλις στη φάση των 16 της διοργάνωσης!

 

Παρά το -14 της δεύτερης περιόδου και την αποβολή του Τζανμάρκο Ποτσέκο στην τρίτη περίοδο, η Ιταλία έκανε ασύλληπτη ανατροπή (με όπλο τα μεγάλα τρίποντα) και επιβλήθηκε της Σερβίας, η οποία υπέστη το μεγαλύτερο κάζο των τελευταίων ετών.

Μια ομάδα που ήρθε αήττητη στο Βερολίνο, ως το μεγάλο φαβορί (μαζί με την Σλοβενία και την Ελλάδα) για το χρυσό μετάλλιο υποχρεώνεται να αποχαιρετήσει (τόσο) πρόωρα τη Mercedes Benz Arena.

Όσον αφορά τους νικητές δεν υπάρχει κάτι να πούμε... Έκαναν μυθική εμφάνιση! Στους "8" η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, η οποία προκρίθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου σε βάρος της Τουρκίας.

Κορυφαίοι για τους «ατζούρι» οι Σπίσου (22 πόντοι με 6/9 τρίποντα, 6 ασίστ), Μέλι (21 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες), Πολονάρα (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Φοντέκιο (19 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Από την άλλη, ο Γιόκιτς σταμάτησε στους 32 πόντους και κατέβασε 13 ριμπάουντ, ωστόσο πάλευε μόνος του ώρες-ώρες. Ο Μίτσιτς είχε 16 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Κάλινιτς πρόσθεσε 12 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags