Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παύλος Γιαννακόπουλος: Αλλαγή στο πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Έγινε δεκτό το αίτημα της Μακάμπι
Μπάσκετ
| 2022-09-22 13:11:00

Αλλαγή στο πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Έγινε δεκτό το αίτημα της Μακάμπι

Sportdog Team
Αλλαγή στο πρόγραμμα του "Παύλος Γιαννακόπουλος" - Έγινε δεκτό το αίτημα της Μακάμπι

Αύριο Παρασκευή (23/9) θα αρχίσουν οι αγώνες, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αντιμετωπίζει στις 18:00 και την Αρμάνι και τον Παναθηναϊκό στις 21:00 να κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Τι ζήτησαν οι Ισραηλινοί και αποδέχθηκε η Πράσινη ΚΑΕ.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη του 4ου Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", με τη συνέντευξη Τύπου να λαμβάνει χώρα σήμερα (22/9) στις 17:30 στο ΟΑΚΑ.

Αύριο Παρασκευή (23/9) θα αρχίσουν οι αγώνες, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αντιμετωπίζει στις 18:00 και την Αρμάνι και τον Παναθηναϊκό στις 21:00 να κοντράρεται με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές. Αντίστοιχα το πρόγραμμα προέβλεπε ότι το Σάββατο (24/9) θα γινόταν στις 18:00 ο μικρός τελικός και στις 21:00 ο μεγάλος. Ενδέχεται τελικά, όμως, να υπάρξει κάποια αλλαγή.

Κι αυτό, διότι έγινε αποδεκτό το αίτημα της Μακάμπι ώστε ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον ημιτελικό της Παρασκευής (23/9), το Σάββατο (24/9) να παίξει στις 18.00 προκειμένου να προλάβει την βραδινή πτήση. Την Κυριακή στο Ισραήλ είναι η μεγάλη γιορτή "Rosh Hashana" (Jewish new years eve) και γι' αυτό το λόγο ήθελαν να παίξουν νωρίς ώστε την Κυριακή (25/9) να είναι στην πατρίδα τους.

 
Παναθηναϊκός - οι οπαδοί δεν ξέχασαν τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο" itemprop="name" /> Παναθηναϊκού δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague του μπάσκετ και δεν ξέχασαν τον Θανάση και τον Παύλο Γιαννακόπουλο" itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags