Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αντίθετος ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για το Super Cup!
| 2022-09-22 14:56:00

Αντίθετος ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για το Super Cup!

Sportdog Team
Αντίθετος ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων για το Super Cup!

Μέσα από τις συσκέψεις που έχουν γίνει, οι Πράσινοι μέσω του νέου προέδρου της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλου και του νέου Γενικού Διευθυντή, Σταύρου Ντίνου, έχουν φροντίσει να κάνουν καθαρή τη θέση της ομάδας.

Αντίθετος με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο από 1-2 Οκτώβρη είναι ο Παναθηναϊκός.

Μέσα από τις συσκέψεις που έχουν γίνει, οι Πράσινοι μέσω του νέου προέδρου της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλου και του νέου Γενικού Διευθυντή, Σταύρου Ντίνου, έχουν φροντίσει να κάνουν καθαρή τη θέση της ομάδας ότι πρέπει να δοθούν εισιτήρια μεμονωμένα για τους αγώνες που θα διεξαχθούν, με τη δημιουργία ειδικών ζωνών στο γήπεδο.

Από τον Εξάστερο είχαν προτείνει τα εισιτήρια να δοθούν στους φιλάθλους των τεσσάρων ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πατρών, Κολοσσός Ρόδου) που θα συμμετέχουν, αλλά η πρότασή τους δεν βρήκε ανταπόκριση λόγω των ενστάσεων που εξέφρασαν Αστυνομία και ΕΣΑΚΕ.

Θυμίζουμε, ότι το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό Ρόδου (που πήρε τη θέση της Λάρισας) και ο Ολυμπιακός τον Προμηθέα Πάτρας. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ακολούθως, θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags