Facebook Pixel Basket League: Οριστικό deal! Αυτό το κανάλι θα δείχνει Basket League - Τι λεφτά θα πάρουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2022-09-29 10:35:00

Οριστικό deal! Αυτό το κανάλι θα δείχνει Basket League - Τι λεφτά θα πάρουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Sportdog Team
Οριστικό deal! Αυτό το κανάλι θα δείχνει Basket League - Τι λεφτά θα πάρουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός

Ο ΕΣΑΚΕ έχει συμφωνήσει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν και μένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σε συμφωνία με την ΕΡΤ για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της Basket League έχει έρθει ο ΕΣΑΚΕ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Live Sport".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το deal θα έχει διάρκεια μίας σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία. Οι αρχικοί οικονομικοί όροι περιλαμβάνουν αύξηση σε σχέση με πέρυσι, αφού η δημόσια τηλεόραση θα δώσει 6,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που ναι μεν δεν έφτασε τις αρχικές απαιτήσεις των ομάδων (7 εκατομμύρια ευρώ), αλλά σίγουρα δεν είναι... αμελητέο.

Σε δεύτερη ανάγνωση, το ζήτημα αφορά τον διαμοιρασμό των χρημάτων, που θα συζητηθεί εκτενώς στην Γ.Σ του ΕΣΑΚΕ στις 3 Οκτωβρίου. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός επιθυμούν 1,2 εκατ., η ΑΕΚ 750.000 ευρώ και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, θέλουν από 450.000. Αν αφαιρεθεί και το ποσό των κρατήσεων από ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, τότε μένουν περίπου 1,7 εκατ. για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags