Facebook Pixel Sportdog.gr | Μπαρτζώκας: "Οι προπονητές πάντα παραπονιούνται..." - "Ντρίμπλα" Ράντονιτς για το θέμα των ξένων
Μπάσκετ
| 2022-09-30 23:34:00

Μπαρτζώκας: "Οι προπονητές πάντα παραπονιούνται..." - "Ντρίμπλα" Ράντονιτς για το θέμα των ξένων

Sportdog Team
Μπαρτζώκας: "Οι προπονητές πάντα παραπονιούνται..." - "Ντρίμπλα" Ράντονιτς για το θέμα των ξένων

Τι δήλωσαν οι προπονητές Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το Σούπερ Καπ της Ρόδου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Σούπερ Καπ στάθηκε στον «κορμό» που έχει ο Ολυμπιακός από την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ετοιμότητα είναι σχετική λέξη. Είχαμε έξι διεθνείς που έλειπαν από την προετοιμασία μας και ενσωματώθηκαν τις τελευταίες μέρες. Δεν είμαστε αρκετά έτοιμοι σε σχέση με το τι θα θέλαμε. Σε λίγες μέρες ξεκινάει η Euroleague. Στην προετοιμασία είχαμε μισή ομάδα και οι προπονητές πάντοτε παραπονιούνται γι' αυτό.

Έχουμε έναν σημαντικό κορμό από πέρυσι. Αυτή τη στιγμή όμως παίζουμε για έναν τίτλο. Δεν ξέρω πόσο σημαντικός είναι ή δεν είναι. Είναι ένα σημαντικό event όπως είναι, με όλο το ελληνικό μπάσκετ εδώ.

Θα κληθούμε να αξιολογήσουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Θα παίξουμε με σεβασμό. Κοιτάμε μόνο τον αυριανό μας αντίπαλο. Αυτό είναι όλο, ένα παιχνίδι μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε».

Για την προσθήκη 7ου ξένου και το αν θα μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ των ομάδων: «Η ερώτηση είναι σημαντική, αλλά δεν υπάρχει απάντηση. Από ό,τι ξέρω δεν έχει ψηφιστεί αυτό. Αν υπάρξει απόφαση οριστική να απαντήσω και να πω. Αν ρωτάτε εμένα, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και όλοι μαζί το ελληνικό μπάσκετ.

Είναι σχετικό τι σημαίνει η πρόοδος του μπάσκετ. Αν μία ή δύο ελληνικές ομάδες διεκδικούν το Final Four και τον τίτλο είναι μεγάλη πρόοδος. Ως Ολυμπιακός ανταγωνιζόμαστε ομάδες που έχουν 11 και 12 ξένους. Έτσι δεν είναι;

Αυτό με τους γηγενείς συμβαίνει και είναι πρόβλημα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Συμφωνώ με τον Ηλία πως είναι μια μεγάλη συζήτηση και όλοι οι προπονητές πρέπει να πάρουν θέση. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω εφόσον δεν έχει γίνει πράξη».

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ απέφυγε να τοποθετηθεί για το ζήτημα της αύξησης των ξένων παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε κάποιες προπονήσεις τις τελευταίες μέρες με τους νέους μας παίκτες και τον Γκριγκόνις. Δυστυχώς, ο Ουόλτερς είναι εκτός και δεν θα παίξει.

Αυτή τη στιγμή για εμάς είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές. Η συγκέντρωσή μας είναι στο αυριανό ματς. Ελπίζω πως θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε αύριο».

Για την προσθήκη 7ου ξένου και το αν θα μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ των ομάδων: «Νομίζω πως είναι καλύτερο να μιλήσουν οι υπόλοιποι για αυτό... Είμαι εδώ μόλις έναν μήνα, δεν πρέπει να μιλήσω για αυτό το θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags