Facebook Pixel Γι’ αυτό δεν… βλέπεται τώρα ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" ο Άντριους - Φήμες για τον Χέρβεϊ!
Μπάσκετ
| 2022-10-01 20:35:00

Γι’ αυτό δεν… βλέπεται τώρα ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" ο Άντριους - Φήμες για τον Χέρβεϊ!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό δεν… βλέπεται τώρα ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" ο Άντριους - Φήμες για τον Χέρβεϊ!

Το πλάνο του Ράντονιτς, η αγχωτική νίκη και η μεγάλη απουσία. Γιατί οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού χρειάζονται ακόμα χρόνο, η βελτίωση που περιμένει ο Σέρβος προπονητής στο επόμενο διάστημα και η τελευταία μεταγραφή.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού και προκρίθηκε στον τελικό του Super Cup, αλλά προβλημάτισε πολύ με την εμφάνισή του. Δεν ήθελε άλλωστε και πολύ να αποκλειστεί από την ομάδα της Ρόδου, που έπαιξε εξαιρετικά, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση, στις λεπτομέρειες.

Οι «πράσινοι» είχαν τους Πονίτκα και Γκριγκόνις να ντεμπουτάρουν, αλλά αυτό δεν τους βοήθησε να έχουν καλό πρόσωπο. Στην ουσία νίκησαν τον Κολοσσό, έχοντας την μεγαλύτερη εμπειρία προς το μέρος τους στα τελευταία λεπτά.

Και ο Γκριγκόνις και ο Πονίτκα έδειξαν κομμάτια της μεγάλης τους αξίας, αλλά όπως είναι φυσικό θέλουν χρόνο για να μπορέσουν να προσαρμοστούν στο σύνολο. Και αυτό γιατί μόλις την τρέχουσα εβδομάδα έκαναν τις πρώτες τους κανονικές προπονήσεις. Εχουν, όμως, πολύ μεγάλα προσόντα και μόλις φτάσουν στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι απόλυτα ευτυχισμένος. Και Ο Γκουντάιτις θέλει χρόνο για να ετοιμαστεί ακόμη περισσότερο, αλλά βοήθησε για την πρόκριση στον τελικό, εκείνος, που ήταν και πάλι μακριά από τον καλό του εαυτό ήταν ο Αντριου Αντριους. Ο πρώην παίκτης της Μπούρσασπορ σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, προσπαθεί να πλησιάσει, αλλά όταν αποκτηθεί το «4άρι», δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει.

 

Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, λείπει και είναι εμφανής η απουσία του Νέιτ Ουόλτερς. Ο Αμερικάνος είναι ο ιδανικός πλέι-μέικερ και το κενό του, τουλάχιστον αυτή την στιγμή, δεν μπορεί να το καλύψει κάποιος. Ο Πονίτκα μπορεί να παίξει ως πλέι-μέικερ, αλλά χρειάζεται κι αυτός τον χρόνο του.

Ο Παναθηναϊκός αγωνιά και για το «4άρι», που είναι ναν αποκτηθεί, ακούστηκε και πάλι το όνομα του Κέβιν Χέρβεϊ, αλλά προς το παρόν το μυαλό του είναι στον αυριανό μεγάλο τελικό. Αν τον κατακτήσει, θα είναι το ιδανικό για αυτόν, καθώς θα κερδίσει χρόνο, πράγμα, που είναι ο πρώτος του στόχος αυτή την εποχή. Εννοείται ότι θα είναι εξαιρετικό για τους «πράσινους» να το πετύχουν αυτό, παίρνοντας και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Γιοβάνοβιτς για Μπερνάρ, ποιος μένει πάγκο - Έτσι θέλει να τον... στριμώξει ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags