Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Λέιμαν, η σύνδεση με Μήτογλου και ο όγδοος ξένος Άντριους!
Μπάσκετ
| 2022-10-17 18:10:00

Ο Λέιμαν, η σύνδεση με Μήτογλου και ο όγδοος ξένος Άντριους!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Ο Λέιμαν, η σύνδεση με Μήτογλου και ο όγδοος ξένος Άντριους!

Το Sportdog εξηγεί τη λογική γύρω από την επικείμενη απόκτηση του Τζέικ Λέιμαν, την παρουσία του Άντριους στο ρόστερ και το πως επηρεάζει τα πράγματα ο Μήτογλου.

Παναθηναϊκός: Όπως σας ενημέρωσε ήδη το Sportdog, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζέικ Λέιμαν. Οι Πράσινοι είχαν ξεχωρίσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ και αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής (με κάποια ενδεχομένως καλύτερη περίπτωση), ο 28χρονος θα ντυθεί στα πράσινα.

Ο Λέιμαν ταιριάζει πολύ σε αυτό που έψαχνε ο Ντέγιαν Ράντονιτς για μπακ απ του Ντέρικ Ουίλιαμς στο "4". Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ήθελε ένα φόγουορντ με καλό περιφερειακό σουτ, που θα μπορεί να απειλεί κατά πρόσωπο και ο οποίος θα μπορεί να κατεβαίνει ακόμα και στο "3" σε ψηλά σχήματα. Σουτέρ είναι γενικά ικανός, παρόλο που στο τρίποντο από τα 7.25 στην Αμερική εκτελεί με 30%. Στο κολέγιο για παράδειγμα σούταρε σχεδόν με 38%. Στην Ευρώπη τα ποσοστά του, επομένως, μπορούν να είναι καλύτερα και υψηλότερα του 30% σε σχέση με το NBA.

Πάμε τώρα στον Άντριου Άντριους. Μέσα από το Sportdog έχουμε αναφέρει ότι οι Πράσινοι θα ήθελαν ιδανικά να πορευτούν με 7 ξένους στο ρόστερ. Ο Άντριους μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ωστόσο αρκετά χρήσιμος και για την ώρα, φαίνεται ότι κερδίζει τη θέση του 8ου ξένου όσον αφορά το πρωτάθλημα. Απλώς η παρουσία του Λέιμαν και το γεγονός ότι μπορεί ο παίκτης ν' αγωνιστεί και στο "3", δίνουν μεγαλύτερη ευχέρεια στον Ράντονιτς ως προς τη διαχείριση του ελληνικού ροτέισον.

Για τον Ντίνο Μήτογλου, τέλος, η υπόθεση με τη γνωστοποίηση της τιμωρίας του έχει καθυστερήσει πέρα από κάθε προηγούμενο. Ο Εξάστερος είναι η ομάδα που θα τον υπογράψει, εφόσον είναι διαθέσιμος μες στο χρόνο. Στο Μιλάνο δεν πρόκειται να συνεχίσει. Να σημειώσουμε εδώ ότι εφόσον ερχόταν στο ΟΑΚΑ στη διάρκεια της σεζόν ο Μήτογλου, η παρουσία του θα ταίριαζε πολύ και με τον Ντέρικ και με τον Λέιμαν, την ώρα που ο Έλληνας ψηλός θα μπορεί πρακτικά να ανεβαίνει και στο "5" μαζί με Παπαγιάννη - Γκουντάιτις. Ας το κρατήσουμε κι αυτό στο μυαλό μας...

Υ.Γ. Το Sportdog είχε κάνει την αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός θα είχε πολλές πιθανότητες να υπογράψει τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αν δεν έπαιρνε συμβόλαιο στο NBA από τους Μπουλς. Τελικά ο διεθνής σέντερ εξασφάλισε two-way contract στο Σικάγο κι έτσι η υπόθεση έκλεισε πριν, καν, ουσιαστικά ανοίξει...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags