Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Ατάκες... φωτιά από Ιτούδη για Παναθηναϊκό - "Χτίστηκε για να μπει στα play offs" - Τι είπε για Μπέικον
| 2022-11-17 17:02:00

Ατάκες... φωτιά από Ιτούδη για Παναθηναϊκό - "Χτίστηκε για να μπει στα play offs" - Τι είπε για Μπέικον

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Ιτούδη για Παναθηναϊκό - "Χτίστηκε για να μπει στα play offs" - Τι είπε για Μπέικον

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τους Πράσινους έκανε ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρμπαχτσε όπου και αναφέρθηκε στους παίκτες και τον στόχο του Τριφυλλιού, ενώ στάθηκε και στον Αμερικάνο φόργουορντ.

Δημήτρης Ιτούδης: Για το γεγονός ότι η Φενέρ θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (18/11) για τη Euroleague τονίζοντας μάλιστα ότι ο Ντουέιν Μπείκον τους δίνει άλλη διάσταση.

«Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε τις προσδοκίες τους, υπογράφοντας έναν σημαντικό σκόρερ. Με τον Μπείκον, ο Παναθηναϊκός δίνει μια άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό με μέγεθος, με πολλούς δημιουργούς και εκτελεστές. Έχονται εδώ μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Μπασκόνια που ξεπέρασαν το εμπόδιο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι για να μπει στα playoffs. Έχουν υψηλούς στόχους. Θα είνα δύσκολο ματς για εμάς. Μην ξεχάσουμε πως ερχόμαστε μετά τα παράθυρα της FIBA. Προπονηθήκαμε καλά. Θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας και άκουσα που θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα είναι δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό και τη συγκέντρωση μας», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags