Facebook Pixel Νικ Καλάθης: Αποκαλυπτικός Καλάθης - Αυτός ο λόγος που ευστοχεί φέτος στα τρίποντα - Η εμπλοκή του Γιάννη
| 2022-11-23 12:43:00

Αποκαλυπτικός Καλάθης - O λόγος που ευστοχεί φέτος στα τρίποντα - Η εμπλοκή του Γιάννη

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Καλάθης - O λόγος που ευστοχεί φέτος στα τρίποντα - Η εμπλοκή του Γιάννη

Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε έχει μεταμορφωθεί την φετινή σεζόν έχοντας 54.5% ευστοχία στα τρίποντα και ο ίδιος μιλώντας αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας.

Νικ Καλάθης: Η Φενέρμπαχτσε είναι στην κορυφή της φετινής Euroleague με τον διεθνή γκαρντ να είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας και τον ίδιο να μιλάει στο Basketnews και να αναφέρει το πως έφτασε στο σημείο να σουτάρει με 54.5%  στα τρίποντα στη φετινή διοργάνωση.

«Σούταρα πολύ με την Εθνική Ανδρών. Δουλέψαμε με τον Τζος (Οπενχάιμερ). Όταν ο Γιάννης έκανε προπόνηση στο σουτ, πήγαινα και εγώ και σούταρα. Σουτάρω με αυτοπεποίθηση. Ο προπονητής πιστεύει σε εμένα και όταν είμαι ελεύθερος, θέλει να σουτάρω. Δουλεύω σκληρά και πρέπει να δείξω σεβασμό και στον Τριφούνοβιτς, τον assistant της ομάδας. Δουλεύουμε μετά από την προπόνηση. Ελπίζω να συνεχίσω. Έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση», ήταν τα λόγια του Νικ Καλάθη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags