Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τάιλερ Ντόρσεϊ: Εκτός "κούρσας" κορυφαία ομάδα της Euroleague για Ντόρσεϊ - Ένας μόνο αντίπαλος για Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2023-01-01 18:54:00

Εκτός "κούρσας" κορυφαία ομάδα της Euroleague για Ντόρσεϊ - Ένας μόνο αντίπαλος για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Εκτός "κούρσας" κορυφαία ομάδα της Euroleague για Ντόρσεϊ - Ένας μόνο αντίπαλος για Ολυμπιακό!

Όλο και αυξάνονται οι πιθανότητες να ντυθεί ξανά στα Ερυθρόλευκα ο Ντόρσεϊ, σε μία μεταγραφή κίνηση που αν γίνει, μπορεί να εκτοξεύσει τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Τάιλερ Ντόρσεϊ: Όλο και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να βρίσκεται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρ! Οι δύο ομάδες είναι αυτές με τις περισσότερες πιθανότητες για να τον κάνουν δικό τους, την ίδια στιγμή που η Μονακό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται, πως μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης.

Μια κουβέντα που είχε ανοίξει για τους Ερυθρόλευκους αφορούσε, το αν θα αποχωρήσει κάποιος από τους Αμερικανούς στην περίπτωση που αποκτηθεί ο Ντόρσεϊ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο και ο απόφοιτος του Όρεγκον θα ενισχύσει περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ, χωρίς ν' αναπληρώσει κανέναν.

Η αρχή έχει γίνει με τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος θα συνεχίσει κανονικά να φορά τη φανέλα των Πειραιωτών τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ και ο Αϊζάια Κάνααν δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει, καθώς κι εκείνος θα μείνει για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς. Βέβαια επειδή μιλάμε μόνο για τον Ολυμπιακό, δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο ο Δημήτρης Ιτούδης θέλει μαζί του στη Φενέρ τον Ντόρσεϊ. Και μάλιστα, έχει αρκετά "όπλα" για να τον πείσει να πάει στην Πόλη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags