Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Ατάκες... φωτιά από Ιτούδη για Παναθηναϊκό και Μπέικον - Το... φοβάται το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ
| 2023-01-09 20:31:00

Ατάκες... φωτιά από Ιτούδη για Παναθηναϊκό και Μπέικον - Το... φοβάται το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Ιτούδη για Παναθηναϊκό και Μπέικον - Το... φοβάται το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τους Πράσινους έκανε ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρ όπου στάθηκε στα πλεονεκτήματα του Τριφυλλιού, στο ΟΑΚΑ, αλλά και στον Αμερικανό φόργοουρντ.

Δημήτρης Ιτούδης: Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Έλληνας τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (10/1), όπου και αναφέρθηκε στους Πράσινους, το ΟΑΚΑ, αλλά και στον Ντουέιν Μπέικον.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι γενικά επικίνδυνη ομάδα, αλλά είναι ακόμα πιο επικίνδυνος στο ΟΑΚΑ. Είναι μια ομάδα που έχει τα πάντα, από δημιουργούς μέχρι το μέγεθος και τους σκόρερ. Ο Μπέικον είναι σίγουρα ένας τύπος που μπορεί να σκοράρει κάθε μέρα 30 πόντους.

Έχουν διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είναι σίγουρα υπέροχοι στο τρανζίσιον. Είναι σε θέση να δημιουργήσουν πόντους. Πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και να πάμε εκεί με διάρκεια και τα 40 λεπτά, να ταιριάξουμε την ενέργεια και την αθλητικότητα που απαιτεί το παιχνίδι», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση ΠΑΟ σε Κυβέρνηση: "Μας εκβιάζουν για το ΟΑΚΑ, τεράστια χαμένα έσοδα - Αγωγή στο δημόσιο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags