Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δήλωση... βόμβα από ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - "Μακάρι να παίξω στην Εθνική Ελλάδας" (vid)
| 2023-01-11 20:05:00

Δήλωση... βόμβα από ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - "Μακάρι να παίξω στην Εθνική Ελλάδας" (vid)

Sportdog Team
Δήλωση... βόμβα από ξένο παίκτη του Ολυμπιακού - "Μακάρι να παίξω στην Εθνική Ελλάδας" (vid)

Ξένος παίκτης των Ερυθρόλευκων έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote και αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής χρονιάς, ενώ παράλληλα έριξε... βόμβα λέγοντας ότι θα ήθελε να παίξει στη Γαλανόλευκη.

Άλεκ Πίτερς: Δηλώσεις στην Cosmote TV έκανε ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού όπου μίλησε τόσο για τους στόχους της ομάδας, τονίζοντας ότι πιστεύει πως έχουν καλές πιθανότητες να κατακτήσουν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Euroleague, ενώ παράλληλα είπε πως θα ήθελε να γίνει μέλος και της Εθνικής Ελλάδας.

Για το ότι αντικαθιστά τον Πρίντεζη και τους στόχους της ομάδας: «Ο Πρίντεζης είναι μια κατηγορία μόνος του, δε γεμίζω τα παπούτσια κανενός. Έχει κάνει πολλά για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θεωρώ πως μπορούμε να χτίσουμε ότι πέτυχε πέρσι ο Ολυμπιακός και πως έχουμε καλές πιθανότητες να κατακτήσουμε τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και την Ευρωλίγκα».

Για τον εαυτό του: «Όλοι λένε πως είμαι καλός σουτέρ τριών πόντων αλλά προσπαθώ να το βελτιώσω και φέτος με τον Βεζένκοφ μπορώ να παίζω και στο "3"».

Για τη σύγκριση Μπαρτζώκα-Ιτούδη: «Η χρονιά που συνεργάστηκα με τον Ιτούδη (σ.σ. 2018-19 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ήταν ιδιαίτερα επωφελής για μένα. Έίναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί. Είμαι ευγνώμων. Μου αρέσει το όραμα του κόουτς Μπαρτζώκα και τον τρόπο που λειτουργεί μέσα στην προπόνηση, διδάσκοντας. Ξέρει να χειρίζεται τη σχέση του με τους παίκτες και γίνεται σκληρός όταν απαιτείται. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ».

Για τη πιθανότητα να αγωνιστεί σε κάποια ευρωπαϊκή εθνική ομάδα: «Είδα το Ευρωμπάσκετ φέτος και ζήλεψα όσους συμμετείχαν. Θα ήθελα σίγουρα να παίξω με κάποια εθνική ομάδα, είτε με την Ελλάδα είτε κάποια άλλη χώρα. Θα ήταν μια καλοδεχούμενη ευκαιρία. Είναι μια ευχή για την ώρα αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα ήταν σίγουρα μια πολύ ωραία εμπειρία», είπε ο Άλεκ Πίτερς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχει πάθει ανοσία στην ήττα - Ο Παναθηναϊκός βυθίζεται στα αρνητικά ρεκόρ και δεν κουνιέται "φύλλο"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags