Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Λι… αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό - Φήμες για Έλληνα ψηλό στο ΟΑΚΑ - Έρχονται δύσκολα!
Μπάσκετ
| 2023-01-27 00:31:00

Ο Λι… αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό - Φήμες για Έλληνα ψηλό στο ΟΑΚΑ - Έρχονται δύσκολα!

Sportdog Team
Ο Λι… αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό - Φήμες για Έλληνα ψηλό στο ΟΑΚΑ - Έρχονται δύσκολα!

Πώς ήρθε η μεγάλη ανατροπή και οι παίκτες που ψάχνουν οι Πράσινοι. Η... θριαμβευτική νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις διώχνει τη γκρίνια από τους Πράσινους, ωστόσο η επόμενη εβδομάδα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις με τις μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός ήταν στην κόλαση στο πρώτο ημίχρονο με την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ. Επαιζε άθλιο μπάσκετ, στο 20’ το σκορ ήταν 27-42 και ο λίγος κόσμος, που βρέθηκε στο γήπεδο, αποδοκίμασε τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του.

Στην επανάληψη εμφανίστηκε μία…διαφορετική ομάδα. Ένα σύνολο παικτών, που γυάλιζε το μάτι τους και που καμία σχέση δεν είχαν με το αντίστοιχο του πρώτου εικοσαλέπτου.

Αυτό, λοιπόν, το σύνολο ισοπέδωσε τους Λιθουανούς, που έκαναν περίπατο στο πρώτο ημίχρονο και προφανώς θεωρούσαν ότι πάνω, κάτω τα ίδια θα γίνουν και στο δεύτερο.

Ο τρομερός Πάρις Λι ήταν εκείνος, που άναψε το «πράσινο» φυτίλι. Έπαιξε έξυπνα, η άμυνά του ήταν στοχευμένη, στην επίθεση έκανε την διαφορά με τα μεγάλα σουτ, που έβαλε. Και το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με 37-16. Στο τρίτο δεκάλεπτο, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός σημείωσε 10 περισσότερους πόντους από ό, τι στο πρώτο ημίχρονο.

Η κυριαρχία του «τριφυλλιού» έγινε πιο έντονη στην τελευταία περίοδο και έτσι μία ταπεινωτική ήττα, που διαγραφόταν εξελίχθηκε σε έναν απίστευτο θρίαμβο.

Ετσι ο Παναθηναϊκός και ο Ράντονιτς πήραν μία βαθιά ανάσα και τουλάχιστον για κάποιες μέρες ακόμη η γκρίνια θα πάει στην άκρη. Και αυτό γιατί η άλλη εβδομάδα είναι διαβολοβδομάδα και έχει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Ισπανία με Ρεάλ και Μπασκόνια.

Παράλληλα η διαδικασία για την απόκτηση παίκτη συνεχίζεται. Ο Σαμπάζ Νέιπιρ πάει στην Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός έχει παντού ανοιχτά τα μάτια του για να κάνει μεταγραφή. Τώρα θα είναι πλέι-μέικερ, θα είναι ένας ακόμη ψηλός κανείς δεν ξέρει, ειδικά μετά την πολύ καλή εμφάνιση του Πάρις Λι κόντρα στην Ζαλγκίρις και την θετική παρουσία του Νέιτ Ουόλτερς.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νέο αίμα, αλλά έχει και το πρόβλημα ότι διαθέτει ήδη 8 ξένους. Δεν αποκλείεται τελικά να πάρει κάποιον Έλληνα ψηλό, αν και ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο NBAer που θέλουν στον ΠΑΟ - Πηγαίνουν... αύριο αεροδρόμιο - "Χουνέρι" από Μεσίνα!

 

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags