Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης: "Μακάρι να πάει Παναθηναϊκό ο Σπανούλης - Δεν βιάζεται για αντι-Μπαρτζώκας - Χαρίσματα ο Ζούγρης"
Μπάσκετ
| 2023-01-28 14:30:00

"Μακάρι να πάει Παναθηναϊκό ο Σπανούλης - Δεν βιάζεται για αντι-Μπαρτζώκας - Χαρίσματα ο Ζούγρης"

του Γιώργου Κτενά
"Μακάρι να πάει Παναθηναϊκό ο Σπανούλης - Δεν βιάζεται για αντι-Μπαρτζώκας - Χαρίσματα ο Ζούγρης"

"Έχει πάρει τη φιλοσοφία Γιαννάκη. Εγωιστής, δεν αφήνει ευκαιρίες"! Ο Ανδρέας Παπαντωνίου μιλάει στο Sportdog.gr για τα πρώτα βήματα του "Kill-Bill" στην προπονητική, για την εξαιρετική δουλειά στο Περιστέρι, αλλά και για το αν... αντέχει να κάνει το άλμα σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό!

Βασίλης Σπανούλης: Την πορεία του παλαίμαχου άσου στον πάγκο τού Περιστερίου σχολίασε μέσω του sportdog ο Αντρέας Παπαντωνίου, καθώς είχαν συνυπάρξει στο Μαρούσι την εποχή που ο Σπανούλης έκανε τα πρώτα μπασκετικά βήματα.

Τι πιστεύει για την πορεία του, πόσο μπορεί να συνεχίσει στο Περιστέρι και πώς βλέπει την προοπτική να βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού.

"Έχει χαρίσματα ο Ζούγρης - Έτσι είχε γίνει και με Σπανούλη - Αυτό είναι σπουδαίο"

Κύριε Παπαντωνίου πώς βλέπετε την περίπτωση του Ζούγρη;

"Τον έχω παρακολουθήσει μερικές φορές, έχει χαρίσματα, από τη στιγμή που έχει και διάθεση και θέλει να παίξει, από τη στιγμή που ο προπονητής του τον πιστεύει, γιατί να μην πάει καλά; Ο Βασίλης έχει δει πράγματα και προφανώς τον εμπιστεύεται. Κάποιος είπε να μην φύγει από το Περιστέρι και πάει σε μεγάλη ομάδα και χαθεί, χωρίς να παίζει. Θυμάμαι και ο Σπανούλης έπαιξε λόγω του Γιαννάκη που τον είχε πιστέψει. Ο Βασίλης ξέρει τι χρειάζεται να κάνει μαζί του".

 

Σπανούλης, το έχει προπονητικά;

"Η ζωή του ήταν το μπάσκετ, επόμενο ήταν να ασχοληθεί. Είναι σπουδαίο ότι είναι ικανοποιημένοι μαζί του. Ρίσκο ήταν για τον Σπανούλη, αλλά δείχνει ότι ανταπεξέρχεται".

"Εγωιστής που δεν αφήνει ευκαιρίες - Δεν βιάζεται για αντι-Μπαρτζώκας - Μακάρι να πάει στον Παναθηναϊκό"

Μπορεί να γίνει μεγάλος κόουτς;

"Ο Βασίλης επειδή και σαν παίκτης πίστευε ότι θα γίνει μεγάλος, επειδή το πιστεύει και είναι εγωιστής χωρίς να αφήνει τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες και με ο,τι καταπιάνεται τα καταφέρνει, του δόθηκε η ευκαιρία και τα πηγαίνει καλά".

Πρέπει να παραμείνει στο Περιστέρι;

"Έχει πάρει τη φιλοσοφία του Γιαννάκη. Σχολείο το Περιστέρι και είναι τυχερός γιατί παίζει και Ευρώπη. Πιστεύω όμως θα κάνει το άλμα, πιστεύει στον εαυτό".

Μπορεί να πάει στον Ολυμπιακό; Γιατί ο Μπαρτζώκας έχει συμβόλαιο.

"Δεν βιάζεται. Αν είναι να πάει στον Ολυμπιακό δεν θα βιαστεί".

Το σενάριο με τον Παναθηναϊκό;

"Γιατί όχι, οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες. Αν είναι ικανός, γιατί όχι; Έφυγε γιατί είχε φιλοδοξίες, πήγε στον Ολυμπιακό και τον έκανε μεγάλο. Λένε ότι ο Σφαιρόπουλος λόγω προϊστορίας δεν μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό κ.λπ. Κάποια στιγμή να δούμε ποιος κάνει, και όχι όλα πράγματα. Μακάρι να πάει ο Σπανούλης στον Παναθηναϊκό, που έχει φορέσει και έχει τιμήσει τη φανέλα του".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελική λίστα με 5 προπονητές στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί - Γιατί... φέρνει μαζί και Χεζόνια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags