Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος: "Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε!" (BINTEO)
| 2023-01-28 15:42:00

Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος: "Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε!" (BINTEO)

Sportdog Team
Απασφάλισε ο Γιαννακόπουλος: "Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε!" (BINTEO)

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 και μίλησαν για το... μέχρι τέλους, αναφέροντας πως θέλουν να ακούν το σχετικό σύνθημα στο ΣΕΦ γιατί "κάποιους τους τρελαίνει".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: ​Από την πλευρά του, όμως, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τους απάντησε άμεσα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

"Ένα θα σου πω μονάχα. Μάλλον και στους δύο σας, ένα θα σας πω μονάχα. Έτσι όπως το 2012 περιμένατε ότι θα κάνετε σερί double και ότι ήρθε το "μέχρι τέλους τότε" και ότι θα αρχίζατε να πανηγυρίζατε... Και επί 8 χρόνια τον τρώγ@τε με κάθε πιθανό τρόπο και αναγκαστήκατε να τρέξετε στην Α2 για να σωθείτε... Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά ξεκινώντας από ακόμα πιο χαμηλά, από αυτό το πράμα το οποίο έχουμε σήμερα, θυμηθείτε την ώρα και τη στιγμή που σας το λέω. Πάλι θα κλαίτε. Τίποτα άλλο δεν σας λέω".

Θυμίζουμε ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στην κοπή της πίτας της Θύρας 7 και προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις, στις οποίες απάντησε ο κ. Γιαννακόπουλος.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το "μέχρι τέλους". Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον όλοι μαζί».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε από την πλευρά του: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τα χρόνια που στηρίζετε τον Ολυμπιακό. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, Το "μέχρι τέλους" το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε… μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το "μέχρι τέλους" γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μακάρι να πάει Παναθηναϊκό ο Σπανούλης - Δεν βιάζεται για αντι-Μπαρτζώκας - Χαρίσματα ο Ζούγρης"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags