Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φαβορί για την κούπα ο Ολυμπιακός - Μόνο ένας αντίπαλος - "Έγκλημα" στον ΠΑΟ, πανηγυρίζουν ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2023-02-03 23:15:00

Φαβορί για την κούπα ο Ολυμπιακός - Μόνο ένας αντίπαλος - "Έγκλημα" στον ΠΑΟ, πανηγυρίζουν ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Φαβορί για την κούπα ο Ολυμπιακός - Μόνο ένας αντίπαλος - "Έγκλημα" στον ΠΑΟ, πανηγυρίζουν ΣΕΦ!

Η ομαδάρα του Μπαρτζώκα και ποιον... υπολογίζει στην Ευρώπη. Οι Πειραιώτες "πάτησαν" και την Εφές και πλέον μοιάζει απίθανο να χάσουν το πλεονέκτημα έδρας. Ποιος είναι ο αντίπαλός τους στην Ευρωλίγκα και ο MVP της βραδιάς.

Ο Ολυμπιακός θα περίμενε κανείς να μην έχει την πρέπουσα ενέργεια κόντρα στην Εφές, μετά την απίστευτη εμφάνιση που έκανε με την Φενέρ και με δεδομένες τις απουσίες του Κώστα Σλούκα και του Αλεκ Πίτερς. Η ομαδάρα, όμως, του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέτρεψε για μία ακόμη φορά τις εκτιμήσεις και πήρε την μεγάλη νίκη απέναντι στους Τούρκους με 76-70.

Η Εφές έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά βρήκε απέναντί της έναν για μία ακόμη φορά σπουδαίο Ολυμπιακό, ο οποίος παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας και πολύ δύσκολα δεν θα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στην οκτάδα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν για μία ακόμη φορά η κολώνα της επιτυχίας, αλλά ο Μιχάλης Λούντζης ήταν ο παίκτης, που εξέπληξε και εκείνος, που έκανε διαφορά στο παιχνίδι. Ο 24χρονος γκαρντ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία από τον τραυματισμό του Σλούκα και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Έκανε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, αλλά εκεί, που έκανε το κάτι παραπάνω ήταν στην επίθεση με τους 13 πόντους, που πέτυχε. Είχε και 7 ριμπάουντ ένας παίκτης, που ήταν παλιότερα στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν αξιοποιήθηκε όσο θα έπρεπε. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, πήγε στο Λαύριο και στα Τρίκαλα για να παίξει και να που ο 24χρονος από το Μπραχάμι βγαίνει στην επιφάνεια και δικαιώνει όσους τον πίστεψαν.

Ο Ολυμπιακός ενθουσίασε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του και όλοι πλέον περιμένουν την επιστροφή των Σλούκα και Πίτερς ώστε να γίνει το καλύτερο τελείωμα στη κανονική περίοδο και να σφραγιστεί το πλεονέκτημα της έδρας. Οι Πειραιώτες έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μαζί με την Ρεάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει μεταγραφή μετά την Τούμπα - "Δώρο" Μαρινάκη σε Μίτσελ - Αυτόν φέρνει για να πάρει πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags