Facebook Pixel Τουρκία: Στον... πάγο ο αθλητισμός στην Τουρκία μετά τον σεισμό - Τι γίνεται με Φενέρ, Εφές στην Euroleague
Μπάσκετ
| 2023-02-06 22:28:00

Στον... πάγο ο αθλητισμός στην Τουρκία μετά τον σεισμό - Τι γίνεται με Φενέρ, Εφές στην Euroleague

Sportdog Team
Στον... πάγο ο αθλητισμός στην Τουρκία μετά τον σεισμό - Τι γίνεται με Φενέρ, Εφές στην Euroleague

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από την γειτονική χώρα μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έγιναν το πρωί της Δευτέρας (6/2) κάτι που έφερε την αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την επικράτεια.

Τουρκία: "Βιβλική " είναι η καταστροφή στην γειτονική χώρα μετά τους ισχυρούς σεισμούς που έχουν γίνει την Δευτέρα (6/2) που έχουν σαν αποτέλεσμα να αφήσουν χιλιάδες νεκρούς πίσω τους, ενώ όπως είναι λογικό η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε την αναστολή επ’ αόριστον όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων και των πρωταθλημάτων.

Οι τραγικές εξελίξεις στη γειτονική χώρα είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθούν οι προσεχείς αναμετρήσεις της Αναντολού Εφές και της Φενέρμπαχτσε με Ρεάλ Μαδρίτης και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα.

Η Εφές ήταν προγραμματισμένο να παίξει την Πέμπτη (9/2) και η Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Επίσης, ανακοινώθηκε αναβολή και στο Μπούρσασπορ-Μπουργκ (8/2), για τη 14η αγωνιστική του Eurocup. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να γίνει το ματς της Τρίτης (7/2) για το Eurocup ανάμεσα στην Τρέντο και την Τουρκ Τέλεκομ, αφού η ομάδα της Άγκυρας είναι ήδη στην Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρολάρισμα ΑΕΚ για τα δοκάρια με βίντεο από Αφρική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags