Facebook Pixel Τάιλερ Ντόρσεϊ - Ντίνος Μήτογλου: Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή Ντόρσεϊ - Ανατροπή με Μήτογλου, γυρίζει νωρίτερα στα παρκέ!
Μπάσκετ
| 2023-02-07 22:53:00

Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή Ντόρσεϊ - Ανατροπή με Μήτογλου, γυρίζει νωρίτερα στα παρκέ!

του Pick n' Scroll
Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα η μεταγραφή Ντόρσεϊ - Ανατροπή με Μήτογλου, γυρίζει νωρίτερα στα παρκέ!

Το συμβόλαιο στο NBA που δεν βρήκε και το Νο1 φαβορί στην Ευρώπη. Ο Ομογενής γκαρντ προσπαθεί να βρει ομάδα στην Αμερική, όμως ακόμα δεν τα έχει καταφέρει και όλα δείχνουν πως μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην Ευρωλίγκα. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες και το ενδιαφέρον από τους δύο "αιώνιους".

Τάιλερ Ντόρσεϊ - Ντίνος Μήτογλου: Η περιβόητη απόφαση για τον Ντίνο Μήτογλου βγήκε τελικά μετά από μεγάλη αναμονή με τον διεθνή πάουερ-φόργουορντ να τιμωρείται με 32 μήνες αποκλεισμού. Κάτι, που σημαίνει ότι αν έτσι πάνε τα πράγματα θα μπορεί να παίξει από τον Νοέμβρη του 2024 και μετά.

Το θέμα, όμως, είναι ότι υπάρχουν εφέσεις μπροστά μας. Και ο Μήτογλου θα ασκήσει κάθε του δικαίωμα να μειώσει την ποινή του. Το τι αποτέλεσμα θα έχει, αυτό θα φανεί. Ολοι, όμως, ελπίζουν ότι η τιμωρία θα πέσει στο μισό ή περίπου εκεί.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο διεθνής παίκτης θα είναι διαθέσιμος για την επόμενη χρονιά για τις ομάδες, που ήδη ενδιαφέρονται. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και ορισμένες ακόμη από την Ευρωλίγκα. Το πότε θα βγει το αποτέλεσμα των εφέσεων κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Η κατάσταση θα πάει με το γνωστό «βλέποντας και κάνοντας».

Κάτι, που ίσως και να σημαίνει ότι οι «αιώνιοι» θα πρέπει να κάνουν τον πρώτο τους προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά, μη έχοντας στο μυαλό τους τον Μήτογλου. Αν «σκάσει» κάποια στιγμή και μπορούν να τον πάρουν, εννοείται ότι θα το κάνουν. Ως τότε, όμως, θα πορευτούν, έχοντας άλλες περιπτώσεις στο μυαλό τους.

Οι μέρες αυτές, πάντως, που διάγουμε είναι δραστήριες, αφού έγινε τελικά γνωστή η απόφαση του Μήτογλου, ενώ λογικά μέσα στην εβδομάδα θα φανεί τι θα γίνει και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ μετά την αποπομπή του από τους Ντάλας Μάβερικς αποφάσισε να μείνει στην Αμερική και στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ψάχνοντας και πάλι συμβόλαιο στους κορυφαίους του κόσμου.

Ο χρόνος έχει κυλήσει, συμβόλαιο δεν έχει βρει, αλλά την τρέχουσα εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για την περίπτωσή του. Είτε βρίσκει συμβόλαιο στο ΝΒΑ είτε επιστρέφει στην Ευρώπη.

Για την Ευρώπη θα γίνει μάχη αν τελικώς επιστρέψει με την Φενέρ να είναι εκείνη, που τον περιμένει με τρελή ανυπομονησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές με τον νέο κόουτς - 12 συμβόλαια στον ΠΑΟ, συζητήσεις με Παπαγιάννη - Τέλος ο Παππάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags