Facebook Pixel Φακούντο Καμπάτσο: Αποκαλύψεις Καμπάτσο - Εκεί ήθελε να πάει - Αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Αστέρα
| 2023-02-10 22:23:00

Αποκαλύψεις Καμπάτσο - Εκεί ήθελε να πάει - Αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Αστέρα

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Καμπάτσο - Εκεί ήθελε να πάει - Αυτός ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Αστέρα

Μπορεί η ομάδα από τη Σερβία να έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς αποκτώντας τον Αργεντίνο πόιντ γκαρντ όμως ο ίδιος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα και με δηλώσεις του έδωσε εξηγήσεις.

Φακούντο Καμπάτσο: Το... μπαμ της χρονιάς έκανε ο Ερυθρός Αστέρας αποκτώντας τον Αργεντίνο γκαρντ, όμως λόγω του ban που υπάρχει ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα, κάτι που θα γίνει τον Μάρτιο, με τον έμπειρο παίκτη να κάνει δηλώσεις και να αναφέρεται τόσο στην κατάσταση που επικρατεί όσο και στη... Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το ban: «Το γεγονός ότι δεν παίζω στην Ευρωλίγκα δεν με ενοχλεί πια. Δεν το ελέγχω και δεν είναι στο χέρι μου, οπότε εξοικονομώ δυνάμεις για προπόνηση και προετοιμάζομαι όσο το δυνατόν καλύτερα για την ημέρα που θα παίξω. Ανυπομονώ για τις 2 Μαρτίου».

Για τη Ρεάλ: «Η προτεραιότητά μου ήταν να έρθω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαπραγματευτήκαμε και δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα.ωΤους είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν ήδη την ευκαιρία να παίξω στην EuroLeague και μου επέτρεψαν να μετακομίσω στο ΝΒΑ. Με βοήθησαν πολύ, ήταν εκεί για μένα, αλλά απλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία»

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Το γεγονός ότι έπαιζε στον Ερυθρό ο Βιλντόζα είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα με πολλή ιστορία και με τρελούς οπαδούς που μου αρέσει να παίζω μπροστά τους. Ο σερβικός λαός μοιάζει με αυτόν της Αργεντινής όσον αφορά το πάθος, κάτι που είναι ένας από τους λόγους για να έρθει κανείς στη Σερβία, λόγω του πάθους που έχει για το μπάσκετ», είπε ο Φακούντο Καμπάτσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόκληση" Μαρσέλο μετά την τριάρα... βράζουν στο Λιμάνι - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags