Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κρίμα για τον Γκουντάιτις - Άρεσε στο ντεμπούτο ο Τόμας - Ο ειδικός ρόλος του Αγραβάνη με Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2023-02-10 23:57:00

Κρίμα για τον Γκουντάιτις - Άρεσε στο ντεμπούτο ο Τόμας - Ο ειδικός ρόλος του Αγραβάνη με Ολυμπιακό

του Pick n' Scroll
Κρίμα για τον Γκουντάιτις - Άρεσε στο ντεμπούτο ο Τόμας - Ο ειδικός ρόλος του Αγραβάνη με Ολυμπιακό

Το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟ στην άμυνα και η κούπα που κυνηγάει! Οι Πράσινοι έχασαν... τζάμπα το παιχνίδι από τη Βαλένθια στο τελευταίο σουτ, ωστόσο υπάρχουν κάποια θετικά να κρατήσουν, ειδικά πριν τις μεγάλες μάχες της επόμενης εβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε το βράδυ της Παρασκευής κόντρα στην Βαλένθια αλλά για…μισή φάση δεν κατάφερε να πάρει μία νίκη, που θα του έφτιαχνε πολύ την ψυχολογία ενόψει του φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» γενικώς δεν έπαιξαν καλή άμυνα και ειδικώς έπαιξαν ακόμη χειρότερη αφού στις τελευταίες φάσεις ο Κρις Τζόουνς έκανε πάρτι και ήταν εκείνος, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με τρίποντο-μαχαιριά.

Στην τελευταία φάση, λοιπόν, βγήκε πάνω στον Τζόουνς ο Ουίλιαμς, έφαγε την προσποίηση και ο Αμερικάνος γκαρντ της Βαλένθια έσταξε το τρίποντο, δίνοντας το χρυσό διπλό στους Ισπανούς. Ο Τζόουνς έπαιζε πέρυσι στην Βιλερμπάν, πιο πριν στην Μακάμπι, ενώ τα πιο παλιά χρόνια ήταν σε πολύ χαμηλά πρωταθλήματα, όπως της Μογγολίας και της Ελβετίας.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να έχει αυτή τη νίκη, αλλά η ζωή προχωράει και αυτό, που κρατάει είναι το καλό και μαχητικό πρόσωπο, που έδειξε στην διάρκεια του 40λεπτου. Το μεγάλο κέρδος του ήταν η εμφάνιση του Αρτούρας Γκουντάιτις, ο οποίος θύμισε τον παλιό καλό Γκουντάιτις, που είχαν επιλέξει στο ντραφτ του ΝΒΑ οι Σιξερς. Ο Λιθουανός σέντερ είχε 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και έπαιξε δίχως αμφιβολία και για τον απόντα Γιώργο Παπαγιάννη.

Στο ντεμπούτο του ο Ματ Τόμας ήταν ικανοποιητικός σημειώνοντας 13 πόντους. Αν είχε βάλει και την κρίσιμη βολή στο τέλος, τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι είχε να παίξει σχεδόν ένα χρόνο.

Και ο Αγραβάνης δεν ήταν κακός στο ντεμπούτο του. Εδωσε μάχες με τους αντίπαλους ψηλούς και έδειξε ότι θα βοηθήσει.

Τώρα στο φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου σίγουρα ο Ελληνας πάουερ-φόργουορντ θα έχει ρόλο πάνω στον Βεζένκοφ, αν προκύψει ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» την θέλουν πως και πως αυτή την κούπα και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάδα στον αυτόματα πιλότο - "Φονικό" τρίποντο ο Τόμας, θα βοηθήσει ο Αγραβάνης - Λείπει ο κόουτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags