Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Στα... βαθιά με το "καλημέρα" ο Σερέλης - "Νοσοκομείο" ο ΠΑΟ - Με 9άδα κόντρα στην Αρμάνι!
Μπάσκετ
| 2023-02-22 14:40:00

Στα... βαθιά με το "καλημέρα" ο Σερέλης - "Νοσοκομείο" ο ΠΑΟ - Με 9άδα κόντρα στην Αρμάνι!

Sportdog Team
Στα... βαθιά με το "καλημέρα" ο Σερέλης - "Νοσοκομείο" ο ΠΑΟ - Με 9άδα κόντρα στην Αρμάνι!

Ακόμα δύο προβλήματα με Έλληνες παίκτες προέκυψαν στο "πράσινο στρατόπεδο" εν όψει της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο.

Προβλημάτων... συνέχεια στον Παναθηναϊκό, αφού εκτός για το παιχνίδι με την Αρμάνι για την 25η αγωνιστική της Euroleague (23/2, 21:30) έμειναν και οι Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και ο δεύτερος έχει ένα πρόβλημα στη μέση, αυξάνοντας έτσι στους 7 τους παίκτες που δεν θα έχει στην διάθεσή του ο Χρήστος Σερέλης στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη εκτός έχουν τεθεί οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Λευτέρης Μποχωρίδης, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν πήραν μέρος ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης (22/2), αλλά και οι Λευτέρης Μαντζούκας και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, που είναι με την Εθνική ομάδα.

Επιπλέον εκτός θα είναι και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, ο οποίος επέστρεψε την Τρίτη (21/2) στην Αθήνα από την Αμερική, αντιμετωπίζοντας κι εκείνος θέμα τραυματισμού.

Πλέον οι μόνοι παίκτες που έχει διαθέσιμους ο Παναθηναϊκός για το ματς με τους Ιταλούς είναι οι Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Μπέικον, Τόμας, Αβδάλας, Γκριγκόνις και Πονίτκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Σερέλη, έρχεται άλλος κόουτς στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Λάσο - Έκπληξη με Τρινκιέρι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags