Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" άμεσα του Λάσο - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος - Χάουαρντ και Λεζόρ για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-02-22 23:22:00

"Τελειώνει" άμεσα του Λάσο - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος - Χάουαρντ και Λεζόρ για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" άμεσα του Λάσο - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος - Χάουαρντ και Λεζόρ για ΠΑΟ!

Η απόφαση του Δημήτρη, οι πρώτοι στόχοι και η αλλαγή επιπέδου! Οι Πράσινοι τρέχουν τις συζητήσεις με τον Ισπανό προπονητή, αναμένουν την οριστική του απάντηση και ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης, οι παίκτες που θα έρθουν και γιατί... γυρίζει οριστικά σελίδα ο σύλλογος.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο και υπάρχει κάποια αδημονία για το πώς θα εμφανιστεί στον πρώτο του αγώνα χωρίς τον Ντέγιαν Ράντονιτς στον πάγκο του. Ο Χρήστος Σερέλης θα είναι εκείνος, που θα καθοδηγήσει τους «πράσινους» στην αναμέτρηση με τους Ιταλούς και ευελπιστεί αυτή η πρώτη του παρουσία να συνδυαστεί με πολύ καλή εμφάνιση καθώς και νίκη.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει τις επαφές τους με τον Πάμπλο Λάσο και περιμένουν την απάντησή του. Σήμερα μάλιστα ο Ισπανός προπονητής σε συνέντευξη, που έδωσε, είπε ότι «θα ήθελα να γυρίσω στους πάγκους αύριο».

Οι «πράσινοι» σίγουρα θα ήθελαν να τον έχουν στον πάγκο τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα αργήσουν να πάρουν την απάντησή του, είτε αυτή θα είναι θετική, είτε αρνητική. ‘Η μπορεί να είναι αρνητική για τώρα και θετική για να έρθει να αναλάβει το καλοκαίρι. Ποιος ξέρει. Οι απορίες θα λυθούν ενδεχομένως τις επόμενες ώρες.

 

Αν πάρει, πάντως, τον Λάσο ο Παναθηναϊκός, πάει κατευθείαν και πάλι στο υψηλό επίπεδο, καθώς μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρωλίγκας. Και συν τοις άλλοις εφόσον αναλάβει ο Ισπανός, αυτό θα έχει γίνει, αφού θα έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις για μεγάλο μπάτζετ. Κάτι, που θα του δώσει την ευκαιρία να φτιάξει ένα ρόστερ για σπουδαία πράγματα. Θα έχει, δηλαδή, την ευκαιρία να οδηγήσει στο ΟΑΚΑ παίκτες σαν τον Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια, τον Ματίας Λεζόρ της Παρτίζαν και πάει λέγοντας.

Όπως και να έχει, είτε με Λάσο, δηλαδή, είτε με άλλον προπονητή, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί σε άλλα μονοπάτια από την σεζόν, που έρχεται, και θα φύγει από τις δύσκολες καταστάσεις, που είναι τα τελευταία χρόνια. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος και το δείχνει ότι θα κάνει τις πρέπουσες κινήσεις, ώστε η αγαπημένη του ομάδα να επιστρέψει εκεί, που πραγματικά ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Θανάση Αντετοκούνμπο για το καλοκαίρι - "Ανοιχτή πόρτα" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags