Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ - Ολυμπιακός: "Βεζένκοφ όπως… Ντόνσιτς - Θα τους ξεφτιλίσει στο NBA - Εκεί παίζουν κάτι παλτά"!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-02-23 14:50:00

"Βεζένκοφ όπως… Ντόνσιτς - Θα τους ξεφτιλίσει στο NBA - Εκεί παίζουν κάτι παλτά"!

του Γιώργου Κτενά
"Βεζένκοφ όπως… Ντόνσιτς - Θα τους ξεφτιλίσει στο NBA - Εκεί παίζουν κάτι παλτά"!

Οι Αμερικανοί τον θέλουν, όμως ο Ολυμπιακός... αντικστέκεται. Θα φύγει το καλοκαίρι ο άσος των Πειραιωτών; Κι αν ναι, θα μπορέσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα; Προπονητής που τον ξέρει καλά μιλάει στο Sportdog.gr και είναι ξεκάθαρος.
 

Ολυμπιακός: Πράγματα και θαύματα κάνει και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Βεζένκοφ με την ερυθρόλευκη φανέλα, δεδομένου ότι συνεχίζει με φόρα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο που κυριολεκτικά είχε βγάλει, ξανά, μάτια.

Προφανώς τα κατορθώματα του Αλέξανδρου φτάνουν μέχρι τη άλλη άκρη του Ατλαντικού και τους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι μετά τον Ντομάντας Σαμπόνις και ο ΝτεΆρον Φοξ (στο περιθώριο του All Star Game που έγινε πρόσφατα) αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Βεζένκοφ να μετακομίσει στους Κινγκς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ηγέτης της ομάδας του Σακραμέντο έδειξε πλήρως ενημερωμένος για τη φετινή πορεία του άσου του Ολυμπιακού και σχολίασε: "Αυτό που κάνει στην Euroleague o Σάσα Βεζένκοφ είναι τρελό. Προφανώς θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε με τους Σακραμέντο Κινγκς στο NBA".

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπουσβάρο, παλαίμαχο άσο του Άρη που τον γνωρίζει από τα πολύ παιδικά του χρόνια, προκειμένου να μας πει την άποψή το για το θέμα, καθώς η κουβέντα που έχει ανοίξει είναι κατά πόσο μπορεί ο Βεζένκοφ να σταθεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

"Τους κοιτάζει στα μάτια στο ΝΒΑ - Σε αυτή τη θέση θα παίζει - Θα τους ξεφτιλίσει"

"Γιατί να μην μπορεί; Εδώ παίζουν κάτι παλτά στο ΝΒΑ! Το λέω αυτό χωρίς να απαξιώνω το πρωτάθλημα", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Έχει μυαλό, ξέρει πώς να παίξει, έχει σουτ, τους κοιτάζει όλους στα μάτια. Όπως και ο Ντόντσιτς τα κατάφερε μια χαρά, έτσι μπορεί και ο Αλέξανδρος".

Σε ποια θέση θα μπορούσε να παίξει;

"Τριάρι και τεσσάρι παντού θα παιξει εύκολα στο ΝΒΑ, θα τους ξεφτιλίσει με το μυαλό που έχει. Αλλά δεν ξέρω αν θα φύγει".

Τι θα του λέγατε για μια τέτοια απόφαση;

"Γερός να είναι και ο Αλέξανδρος είναι πολύ έξυπνο παιδί, ξέρει τι χρειάζεται να κάνει".

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags