Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απαντάει τις επόμενες ώρες ο Λάσο - Έκπληξη με τον Νο2 στη λίστα - Όλα τούμπα από Γιαννακόπουλο!
Μπάσκετ
| 2023-02-23 23:48:00

Απαντάει τις επόμενες ώρες ο Λάσο - Έκπληξη με τον Νο2 στη λίστα - Όλα τούμπα από Γιαννακόπουλο!

του Pick n' Scroll
Απαντάει τις επόμενες ώρες ο Λάσο - Έκπληξη με τον Νο2 στη λίστα - Όλα τούμπα από Γιαννακόπουλο!

Η βελτίωση παρά την ήττα στο Μιλάνο και οι εξελίξεις με τον προπονητή. Οι Πράσινοι με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο παρουσίασαν καλύτερη εικόνα κόντρα στην Αρμάνι, όμως δεν απέφυγαν την ήττα και πλέον στρέφουν ξανά την προσοχή τους στον... Λάσο. Οι συζητήσεις με τον Ισπανό και το εναλλακτικό πλάνο.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά στο Μιλάνο, παρότι παρατάχθηκε με ένα σωρό απουσίες. Στο τέλος, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη γοήτρου και ψυχολογίας. Η Αρμάνι κέρδισε με 78-76 με τον Νικολό Μέλι να βάζει τις κρίσιμες βολές και τον Μπέικον να αστοχεί στην τελευταία φάση και να αποτυγχάνει έτσι να στείλει το παιχνίδι στη παράταση.

Οι «πράσινοι», παίζοντας μόλις με έναν σέντερ, τον Παπαγιάννη, στάθηκαν πολύ ικανοποιητικά στην πόλη της μόδας και κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν νικήσει. Οι λεπτομέρειες, όμως, ήταν με το μέρος των Ιταλών, που κι αυτοί για το γόητρο και την ψυχολογία παίζουν πλέον στην Ευρωλίγκα.

Σαφώς στο ντεμπούτο του ο Χρήστος Σερέλης θα ήθελε να κερδίσει, αλλά το θέμα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού είναι τι θα γίνει από δω και πέρα. Θα έρθει άμεσα ο Πάμπλο Λάσο; Θα κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι; Δεν θα έρθει καθόλου; Είναι ερωτήματα, που οι απαντήσεις δεν θα αργήσουν να δοθούν, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές με τον σπουδαίο προπονητή.

Αν καταφέρει έστω και για το καλοκαίρι και πάρει τον Λάσο ο εξάστερος, αλλάζει και το μέλλον του, αφού παράλληλα θα αλλάξει και το μπατζετ του. Θα έρθουν, δηλαδή, παίκτες από το πάνω ράφι και η ομάδα θα κυνηγήσει άλλα πράγματα.

Προς το παρόν, πάντως, αυτό, που αναμένεται είναι η απάντηση του Λάσο, για την οποία υπάρχει αγωνία. Γιατί αν δεν έρθει ο Λάσο, από κει και πέρα οι επιλογές για προπονητή από το πάνω ράφι θα είναι λίγες και πολύ δύσκολες. Πασκουάλ και Γιασικεβίτσιους θα πρέπει να αποκλειστούν, οπότε ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να «παίξει» σε περιπτώσεις Τρινκιέρι, Σάσα Ομπράντοβιτς, Περάσοβιτς, εκτός αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάει σε λύση από την Αμερική ή σε επιλογή-έκπληξη από την Ευρώπη, όπως είναι ο Μουμπρού της Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" άμεσα του Λάσο - "Εκτοξεύει" το μπάτζετ ο Γιαννακόπουλος - Χάουαρντ και Λεζόρ για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags