Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: "Όργια" Βεζένκοφ αλλά η Βουλγαρία αποκλείστηκε - Επική εμφάνιση από τον μπόμπερ του Ολυμπιακού
| 2023-02-26 20:52:00

"Όργια" Βεζένκοφ αλλά η Βουλγαρία αποκλείστηκε - Επική εμφάνιση από τον μπόμπερ του Ολυμπιακού

Sportdog Team
"Όργια" Βεζένκοφ αλλά η Βουλγαρία αποκλείστηκε - Επική εμφάνιση από τον μπόμπερ του Ολυμπιακού

Παρά τους 30π. του Βεζένκοφ, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο αντιαθλητικά φάουλ στο τέλος, η Βουλγαρία νίκησε 90-82 την Πορτογαλία, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε άδεια από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ταξίδεψε στην πατρίδα του Βουλγαρία για να βοηθήσει την εθνική να προκριθεί στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, αλλά δεν χαμογέλασε στο τέλος. Παρά τη νίκη της Βουλγαρίας με 90-82 επί της Πορτογαλίας απόψε (26/2) για τα pre-qualifiers, οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που προκρίθηκαν. 

Η Βουλγαρία χρειαζόταν νίκη με +11 πόντους για να συνεχίσει την προσπάθειά της στα προκριματικά του επόμενου Ευρωμπάσκετ. Όμως στα 42 δεύτερα, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ έκανε αντιαθλητικό φάουλ με το σκορ στο 90-79, ενώ στα 9 δεύτερα ο Παβλίν Ιβάνοβ χρεώθηκε με βήματα με το σκορ στο 90-80. Στα 5.9΄΄, ο Ντιόγκο Βεντούρα κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ από τον Βεζένκοφ που αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό. Η Πορτογαλία είχε 2/4 βολές και στο φινάλε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ αστόχησε σε δύσκολο σουτ που αν ήταν εύστοχο, θα έδινε την πρόκριση στη Βουλγαρία.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, αγωνίστηκε 36:54 σημειώνοντας 30 πόντους (6/8 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 6/6 βολές). Επιπρόσθετα, μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα. Από την Πορτογαλία ξεχώρισε ο Τραβάντε Ουίλιαμς με 21 πόντους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ΣΟΚ - Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος μπασκετμπολίστας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags