Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεγάλη κίνηση Μπετσίροβιτς στον ΠΑΟ - Μπορεί να αρπάξει Λαπροβίτολα - NBA για Παπαγιάννη
Μπάσκετ
| 2023-02-26 22:58:00

Η πρώτη μεγάλη κίνηση Μπετσίροβιτς στον ΠΑΟ - Μπορεί να αρπάξει Λαπροβίτολα - NBA για Παπαγιάννη

του Pick n' Scroll
Η πρώτη μεγάλη κίνηση Μπετσίροβιτς στον ΠΑΟ - Μπορεί να αρπάξει Λαπροβίτολα - NBA για Παπαγιάννη

Οι συζητήσεις που τελειώνουν με Λάσο και οι πρώτες μεταγραφές. Οι Πράσινοι κορυφώνουν τις συζητήσεις του με τον προπονητή και παράλληλα ξεκινούν το χτίσιμο για το ρόστερ της ομάδας, με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας να έχει σηκώσει ήδη μανίκια.

Ο Παναθηναϊκός προχωράει για το παιχνίδι με την Εφές, αλλά το μυαλό του είναι και στο πως θα χτίσει την επόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο αυτό είναι ήδη κοντά σε συμφωνία με τον παλιό του παίκτη, Σάνι Μπετσίροβιτς, ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο Μπετσίροβιτς, που τώρα είναι στην Τσεντεβίτα, έχει αρχίσει να δουλεύει κάποια πράγματα για τους «πράσινους» με το θέμα βέβαια του προπονητή να είναι το πλέον «καυτό».

Ο Πάμπλο Λάσο είναι ο μεγάλος, ο βασικός στόχος και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές κορυφώνονται και ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις. Αν πάρει τον Λάσο το «τριφύλλι», αυτομάτως πάει στο επόμενο επίπεδο, εκεί, όπου ανήκει άλλωστε.

Ο Παναθηναϊκός είναι από το 2012 χωρίς φάιναλ-φορ, τα χρόνια είναι πλέον πολλά και επιβάλλεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το καταλαβαίνει άριστα αυτό, βάζει πλέον πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει.

Στο κομμάτι του ρόστερ, προτεραιότητα είναι η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Ο Παπαγιάννης θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά με Λάσο και το κατάλληλο συμβόλαιο δεν αποκλείεται να μείνει στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, στα βασικά «θέλω» είναι και ένας μεγάλος πλέι-μέικερ. Οι επιλογές δεν είναι πολλές στην αγορά, και αυτές οι λίγες, που θα υπάρξουν, είναι δύσκολες και ακριβές.

Ο Φακούντο Καμπάτσο και ο Λούκα Βιλντόζα είναι δύο πλέι-μέικερ, που μπορούν να αλλάξουν επίπεδο τον Παναθηναϊκός. Επίσης, ένας ακόμη Αργεντίνος μπορεί να το κάνει, ο Νίκολας Λαπροβίτολα, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι. Έναν τέτοιο παίκτη πρέπει να χτυπήσει ο εξάστερος και να τον κάνει δίδυμο με τον Πάρις Λι, ο οποίος δικαίως έχει κερδίσει την παραμονή του και του χρόνου στο ΟΑΚΑ.

Το θέμα του προπονητή «καίει», πάντως, πρώτα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει πως και πως την πρόσληψη του Πάμπλο Λάσο, ενός προπονητή με περγαμηνές και ο οποίος στα 56 του χρόνια έχει δίψα να κάνει κι άλλα μεγάλα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Καλάθη στον ΠΑΟ - Η πρώτη μεταγραφή... Λάσο - Σκάει και δεύτερη μεγάλη επιστροφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags