Facebook Pixel Κυριαρχεί ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα - Τι λένε τα στατιστικά
Μπάσκετ
| 2023-02-28 22:08:00

Κυριαρχεί ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα - Τι λένε τα στατιστικά

Sportdog Team
Κυριαρχεί ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα - Τι λένε τα στατιστικά

Οι ερυθρόλευκοι κυριαρχούν στην Ευρωλίγκα φέτος.

Αναμφίβολα εάν υπάρχει μια ομάδα φέτος που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην φετινή Ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο, με παίκτες που ξέρουν τι προσφέρουν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο να είναι πρώτοι στην διοργάνωση, αλλά να έχουν και αρκετούς παίκτες που να κυριαρχούν σε στατιστικές κατηγορίες.

Κάτι που φυσικά δεν... συνηθίζεται! Βέβαια, όλα ξεκινούν από τον τρομερό Σάσα Βεζένκοφ που έχει καταφέρει να είναι μια ομάδα... μόνος του, όντας πρώτος σε 3 στατιστικές κατηγορίες, βάσει μέσων όρων, ενώ ακολουθούν από μια κατηγορία οι Σλούκας και Γουόκαπ.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο Βεζένκοφ οδεύει ολοταχώς και για MVP της διοργάνωσης, μιας και είναι πρώτος σε τρεις αρκετά καίριες κατηγορίες, ενώ ο Γουόκαπ είναι το 2ο φαβορί για καλύτερος αμυντικός της χρονιάς, μιας και είναι πρώτος στα κλεψίματα με 1.9 ανά ματς, κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Κοινώς, τα στατιστικά δείχνουν πλήρως τον λόγο που ο Ολυμπιακός οδεύει ολοταχώς για να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Οι ερυθρόλευκες πρωτιές

  • Σάσα Βεζένκοφ PIR
  • Σάσα Βεζένκοφ Πόντοι
  • Σάσα Βεζένκοφ Ριμπάουντ
  • Κώστας Σλούκας Ασίστ
  • Τόμας Γουόκαπ Κλεψίματα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags