Facebook Pixel Ποσό... μαμούθ για τη γυναίκα του Μπράιαντ λόγω των φωτογραφίων από το πρώτο του
| 2023-03-01 17:16:00

Ποσό... μαμούθ για τη γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ λόγω φωτογραφίων!

Sportdog Team
Ποσό... μαμούθ για τη γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ λόγω φωτογραφίων!

Ένα αρκετά υψηλό ποσό επιδικάστηκε ως αποζημίωση για τις φωτογραφίες του άψυχου σώματους του Κόμπι Μπράιαντ.

Οι αρχές του Λος Άντζελες συμφώνησαν χθες (28/2) να αποζημιώσουν με 29 εκατομμύρια δολάρια (27,2 εκατομμύρια ευρώ) τη Βανέσα Μπράιαντ, χήρα του Κόμπι Μπράιαντ, για τις φωτογραφίες του άψυχου σώματος του αστέρα του ΝΒΑ στον τόπο της συντριβής του ελικοπτέρου του.

Στις 26 Ιανουαρίου 2020, ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλα επτά άτομα σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο τους συνετρίβη σε λόφο κοντά στο Λος Άντζελες. Αστυνομικοί και πυροσβέστες είχαν τραβήξει φωτογραφίες στο σημείο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων από τα ακρωτηριασμένα πτώματα του θρύλου των Λος Άντζελες Λέικερς και της κόρης του. Κάποιοι τότε είχαν δείξει ή στείλει φωτογραφίες σε συγγενείς ή φίλους.

Η χήρα του σταρ του ΝΒΑ, Βανέσα Μπράιαντ, είχε καταθέσει μήνυση, φοβούμενη ότι αυτές οι εικόνες θα μπορούσαν κάποια μέρα να εμφανιστούν στο διαδίκτυο. Η κομητεία του Λος Άντζελες συμφώνησε χθες να της επιδικάσει 28,85 εκατομμύρια δολάρια για να διευθετήσει όλες τις αγωγές που σχετίζονται με το δυστύχημα.

Αυτό το ποσό περιλαμβάνει 15 εκατομμύρια που έχουν ήδη επιδικαστεί στη Βανέσα Μπράιαντ από δικαστήριο του Λος Άντζελες τον Αύγουστο του 2022 για τον ίδιο λόγο.

«Αυτό σηματοδοτεί την επιτυχία της θαρραλέας μάχης της κυρίας Μπράιαντ», δήλωσε ο δικηγόρος της Λουίς Λι.

«Πολέμησε για τον σύζυγό της, την κόρη της και όλους εκείνους των οποίων τα μέλη της οικογένειας που έχασαν αντιμετωπίστηκαν με την ίδια ασέβεια. Ελπίζουμε ότι αυτή η δικαστική νίκη και ο συμβιβασμός θα βάλει τέλος σε αυτήν την πρακτική», είπε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags