Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αρπάζει" παίκτη από τον Ομπράντοβιτς ο ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Δεν θέλει να παίξει με Εφές!
Μπάσκετ
| 2023-03-01 22:57:00

"Αρπάζει" παίκτη από τον Ομπράντοβιτς ο ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Δεν θέλει να παίξει με Εφές!

του Pick n' Scroll
"Αρπάζει" παίκτη από τον Ομπράντοβιτς ο ΠΑΟ - Δίνει μεγάλο συμβόλαιο - Δεν θέλει να παίξει με Εφές!

Η διαφωνία με Ευρωλίγκα και η μεταγραφή μαζί με άφιξη Λάσο. Οι Πράσινοι ζήτησαν λόγω της Εθνικής τραγωδίας να μην αγωνιστούν κόντρα στους Τούρκους το βράδυ της Πέμπτης, όμως το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας...

Ο Παναθηναϊκός παίζει την Πέμπτη (2/3) με την Εφές, ενώ δεν θέλει να παίξει, μετά την τραγωδία, που ζει όλη η χώρα από το βράδυ της Τρίτης. Η Ευρωλίγκα δεν ανέβαλλε, όμως, το παιχνίδι με τους Τούρκους και έτσι οι «πράσινοι», αφού θα μπουν στο παρκέ, θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Πάντως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου της ομάδας έχει να κάνει με το τι θα γίνει με το θέμα προπονητή και βασικά με το αν θα κλείσει ο Πάμπλο Λάσο. Κάτι, που δεν μπορεί να απαντηθεί αυτή την στιγμή.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς, τρέχει ήδη κάποια πράγματα και βάση δίνεται και θα δίνεται για τον ελληνικό κορμό. Αν μάλιστα φύγει το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες ο Γιώργος Παπαγιάννης, τότε ο συντελεστής δυσκολίας θα γίνει πολύ μεγαλύτερος.

Στο πλαίσιο αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ. Στην Παρτίζαν τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά ούτε και πολύ καλά, και έτσι είναι πιθανό το καλοκαίρι, που μας έρχεται, να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να ανταμώσουν και πάλι οι δύο πλευρές.

Ο Παπαπέτρου είναι στην πολύ καλή ηλικία των 29 ετών και αν ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή από το πάνω ράφι καθώς και το πολύ μεγάλο μπάτζετ, που ακούγεται, τότε και ο Ελληνας φόργουορντ θα μπορέσει να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Καλύτερο από αυτό, που έδειχνε πριν φύγει για την Παρτίζαν.

Συν τοις άλλοις ο «Πάπι» είναι παιδί, που αγαπάει πολύ την ομάδα, άλλωστε μέσα στους κόλπους της στην ουσία μεγάλωσε, αφού ο πατέρας του, Αργύρης, υπήρξε παίκτης του εξάστερου.

Για την αξία του γενικώς δεν τίθεται θέμα. Είναι παίκτης, που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα, ειδικά αν η ομάδα είναι καλοκουρδισμένη. Καλή ώρα όπως είναι τώρα η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Προς το παρόν, πάντως, για τον Παναθηναϊκό προέχει το παιχνίδι με την Εφές και το κεφάλαιο του προπονητή. Μετά έρχονται όλα τα άλλα, αν και, όπως τονίσαμε, ήδη γίνονται κινήσεις, ώστε πολλές εκκρεμότητες να τελειώσουν πριν έρθει το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Λάσο στον ΠΑΟ - Ζήτησε πρώην του Ολυμπιακού - "Αρπαγή" από κορυφαία ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags