Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ντουέιν Μπέικον: "Λάθος με τον Μπέικον, σκέφτεται να... - Ξενερωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Να αναλάβει την ευθύνη"!
Μπάσκετ
| 2023-03-03 23:41:00

"Λάθος με τον Μπέικον, σκέφτεται να... - Ξενερωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Να αναλάβει την ευθύνη"!

του Νίκου Στεργίου
"Λάθος με τον Μπέικον, σκέφτεται να... - Ξενερωμένοι οι παίκτες του ΠΑΟ - Να αναλάβει την ευθύνη"!

Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό στο ΟΑΚΑ και η επόμενη μέρα. Ποιοι παίκτες δεν αποδίδουν βάσει των δυνατοτήτων τους και γιατί; Ποια πρέπει να είναι η πρώτη κίνηση του νέου προπονητή και τα λάθη του Ντέγιαν Ράντονιτς.
 

Παναθηναϊκός: Με τον πολύ έμπειρο μπασκετικό δημοσιογράφο από τη Θεσσαλονίκη, τον Χρήστο Γκάλη, επικοινώνησε το sportdog για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα και έχουν προκαλέσει εντύπωση.

Τι συμβαίνει με τον Ντουέιν Μπέικον και δεν είναι, πια, πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του; Πώς είδε την παρουσία του Μάριους Γκριγκόνις εναντίον της Εφές και τι πιστεύει για τον προπονητή που πρέπει να φέρει η διοίκηση το προσεχές καλοκαίρι; Οι απαντήσεις ακολουθούν.

"Αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού - Ξενερωμένοι και δεν αποδίδουν οι παίκτες - Για αυτό είναι πεσμένος ο Μπέικον"

"Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό είναι ότι απουσιάζει ο προπονητής ή αν θέλεις δεν υπάρχει αυτός που θα βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Λογικό είναι κάποιοι παίκτες να μην αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και να αισθάνονται ξενερωμένοι. Χωρίς όμως η αλλαγή προπονητή να μπορέσει να βοηθήσει. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είναι προσωρινή λύση και όχι μόνιμη ο Σερέλης", ανέφερε αρχικά ο Χ. Γκάλης και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Μπέικον και την παρουσία του το τελευταίο διάστημα:

"Ο Μπέικον δεν είναι παίκτης που μπορείς να τον βάλεις μέσα σε πλαίσιο και να τον περιορίσεις, ίσως αυτό να είναι και ένα από τα λάθη του Ράντονιτς. Λογικό είναι να σκέφτεται την επόμενη μέρα στην καριέρα του και όχι το σήμερα. Είναι ένας παίκτης από τον οποίον δεν περιμένεις να παίξει για την ομάδα, αλλά η ομάδα να παίξει για αυτόν".

"Για αυτό έπαιξε ο Γκριγκόνις καλά - Αυτό περιμένουν οι οπαδοί - Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός από τον νέο προπονητή του"

Πώς είδες την παρουσία τού Γκριγκόνις εναντίον της Εφές;

"Έπρεπε κάποτε να παίξει και αυτός. Όπως περιμένουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού να αποδώσουν κι άλλοι παίκτες σύμφωνα με το συμβόλαιό τους".

Το σενάριο για τον Λάσο το προσεχές καλοκαίρι πώς το ακούς;

"Αυτό που χρειάζεται πρώτα από όλα ο Παναθηναϊκός είναι έναν προπονητή που θα αναλάβει την ευθύνη να χτίσει την ομάδα. Οι επιλογές είναι δικές του και θα φέρει την ευθύνη"

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το ΟΑΚΑ με Ομπράντοβιτς - Ο ΠΑΟ... ελπίζει να πάει F4 ο Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags