Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο χειρότερος Ολυμπιακός, απογοήτευσε ο… αντι-Ντόρσεϊ - Τρομερό σκηνικό με Μπαρτζώκα και εξέδρα!
Μπάσκετ
| 2023-03-03 23:57:00

Ο χειρότερος Ολυμπιακός, απογοήτευσε ο… αντι-Ντόρσεϊ - Τρομερό σκηνικό με Μπαρτζώκα και εξέδρα!

του Pick n' Scroll
Ο χειρότερος Ολυμπιακός, απογοήτευσε ο… αντι-Ντόρσεϊ - Τρομερό σκηνικό με Μπαρτζώκα και εξέδρα!

Η απότομη προσγείωση και το μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ που έρχεται. Οι Πειραιώτες με κάκιστη εμφάνιση έχασαν εύκολα στο Μιλάνο, όμως οι οπαδοί τους στήριξαν και περιμένουν άμεση επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός με την βαριά ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Ελλάδα λόγω της τραγωδίας των Τεμπών πήγε να παίξει στο Μιλάνο για να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, αλλά μόνο αυτό δεν κατάφερε. Γιατί δεν είναι μόνο ότι έχασε από την Αρμάνι. Είναι επίσης ότι αυτό έγινε με σκληρό τρόπο, καθώς ηττήθηκε με 21 πόντους διαφορά.

Ηταν η χειρότερη φετινή του εμφάνιση και βέβαια η πιο βαριά του ήττα. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά για τους Πειραιώτες σε άμυνα και επίθεση και η Αρμάνι, που πατούσε πολύ καλά στα πόδια της, πέτυχε τον στόχο της. Πέτυχε μάλιστα την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και μπορεί να ελπίζει πλέον ότι στα παιχνίδια, που απομένουν, μπορεί να κάνει το θαύμα και να πάρει την πρόκριση για την οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του αυτό, που έχει να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει το άσχημα αγωνιστικά χθεσινό βράδυ σαν μάθημα, αλλά και σαν κίνητρο για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Άλλωστε με το που μπαίνει η εβδομάδα, έχει το πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την Μπαρτσελόνα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, που έδωσε βροντερό παρών στο «Mediolanum Forum», χειροκρότησε τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες της ομάδας και δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο με τόσα θαύματα, που έχουν γίνει και φέτος. Και άλλωστε υπάρχει και συνέχεια και το σούπερ δομημένο σύνολο του Ολυμπιακού μπορεί να πάρει και Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Μία κακή ήττα δεν μπορεί να του ανακόψει την πορεία.

Όλοι σχεδόν οι παίκτες παρουσιάστηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και ειδικά ο Αϊζάια Κάνααν, από τον οποίο περιμένει πολλά ο Μπαρτζώκας. Ο Κάνααν τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητικού επιτελείου και δικαιολογημένα, για αυτό άλλωστε και ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον Ντόρσεϊ. Αλλά και να έκανε κίνηση, δεν θα είχε καμία τύχη από την στιγμή, που ήταν μέσα στο παιχνίδι η Φενέρ, η οποία το δούλευε πάρα πολύ καιρό το θέμα αυτό και επιπλέον έχει και πολύ γερό πορτοφόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις για την μεταγραφή Ντόρσεϊ στη Φενέρ - Πώς έγινε το deal, γιατί διάλεξε Ιτούδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags