Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καλύτερο του Μιλουτίνοφ - Παίκτη του Ομπράντοβιτς... αρπάζει ο Μπαρτζώκας - "Alert" για Μπαρτσελόνα!
Μπάσκετ
| 2023-03-06 23:02:00

Καλύτερο του Μιλουτίνοφ - Παίκτη του Ομπράντοβιτς... αρπάζει ο Μπαρτζώκας - "Alert" για Μπαρτσελόνα!

του Pick n' Scroll
Καλύτερο του Μιλουτίνοφ - Παίκτη του Ομπράντοβιτς... αρπάζει ο Μπαρτζώκας - "Alert" για Μπαρτσελόνα!

Το πλάνο για αλλαγές στο ρόστερ και ο... τελικός στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη το βράδυ, όπου πρέπει να συνέλθουν και να ξεχάσουν τις τελευταίες εμφανίσεις τους. Όλοι έχουν εμπιστοσύνη στον κόουτς και για αυτό άλλωστε του έχουν δώσει και τα κλειδιά για να φτιάξει και την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει «κοιλιά» στα τελευταία παιχνίδια και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, αφού δεν μπορεί συνέχεια να πραγματοποιεί υπερβάσεις.

Με την Βαλένθια έχανε, λοιπόν, για πάνω από 20 λεπτά, στην Ιταλία με την Αρμάνι συνετρίβη, την Κυριακή στην Ρόδο για να νικήσει τον Κολοσσό χρειάστηκε ένα μεγάλο τρίποντο από τον Σάσα Βεζένκοφ.

 

Πότε θα επανέλθει στα γνώριμά του επίπεδα δεν το γνωρίζει κανείς, αύριο, όμως, επιβάλλεται να μην παίξει όπως έπαιξε στα τελευταία ματς, γιατί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ σημαντικό: και για το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο.

Ολοι στον Πειραιά έχουν τεράστια εμπιστοσύνη στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του και ευελπιστούν να υπάρξει το τέλειο φινάλε στην χρονιά με κατάκτηση πρωταθλήματος και Ευρωλίγκας.

Το μυαλό, πάντως, πάει και στην επόμενη σεζόν, αφού άλλωστε οι μεγάλες ομάδες φροντίζουν να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν. Ηδη ο Ολυμπιακός το απέδειξε καθώς έκανε επέκταση συμβολαίου στον Σάσα Βεζένκοφ.

Με την μέχρι τώρα εικόνα, φαίνεται πολύ δύσκολο οι Πειραιώτες να συνεχίσουν την επόμενη χρονιά με τριάδα ψηλών τους Φαλ, Μπλακ και Μπολομπόι. Ο Φαλ θα μείνει κανονικά στην βάση του, αλλά τουλάχιστον ο ένας από τους άλλους δύο δύσκολα θα συνεχίσει. Την ίδια ώρα άλλωστε υπάρχει η επιθυμία του Νίκολα Μιλουτίνοφ να επιστρέψει στον Πειραιά, υπάρχουν, όμως, κι άλλες περιπτώσεις ψηλών στην Ευρωλίγκα, που κάνουν κλικ. Όπως του Ματίας Λεζόρ, ο οποίος κάνει εξαιρετικά πράγματα στην Παρτίζαν, στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιουσουφά Φαλ είναι επίσης ένας σέντερ, που αναμένεται να μετακινηθεί το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ο παίκτης της Βιλερμπάν πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά και ήδη αρκετές ομάδες κοιτάζουν την περίπτωση του.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί όλα τα δεδομένα, δεν αγχώνεται για το καλοκαίρι και κοιτάζει πως θα τελειώσει όσο καλύτερα την σεζόν. Αν υπάρχει κάτι, που τον αγχώνει είναι αν θα μείνει ο Βεζένκοφ, ο οποίος έχει το δικαίωμα να πάει το καλοκαίρι στο ΝΒΑ. Αν ο Βούλγαρος μείνει και του χρόνου στον Πειραιά, τότε για τον Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του το κτίσιμο της ομάδας θα είναι και πάλι ιδιαίτερα εύκολο. Αν όχι, τότε ο Ολυμπιακός από το καλοκαίρι και μετά, πολύ δύσκολα θα είναι ο ίδιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ με τις δηλώσεις Σχορτσιανίτη - "Απείλησαν ότι θα βιάσουν την κόρη και τον γιο μου" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags