Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κατέρρευσε στο Μονακό - Λάσο στον Πάγκο!
Μπάσκετ
| 2023-03-09 00:21:00

"Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Ντιαλό - Γι’ αυτό κατέρρευσε στο Μονακό - Αλλάζουν όλα με Λάσο στον πάγκο!

του Pick n' Scroll
"Έγκλημα" στον ΠΑΟ με Ντιαλό - Γι’ αυτό κατέρρευσε στο Μονακό - Αλλάζουν όλα με Λάσο στον πάγκο!

Οι λόγοι της ήττας και όσα πρέπει να γίνουν με Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι έχασαν άλλο ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και πλέον προσπαθούν να... μαζέψουν τα κομμάτια τους για το πρωτάθλημα, περιμένοντας και τον νέο προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός στο Μονακό για τρία δεκάλεπτα, αλλά ένας αγώνας μπάσκετ συνήθως διαρκεί σαράντα λεπτά. Και στο τέταρτο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» κατέρρευσαν, χάνοντας με 84-70 από την παρέα του Μάικ Τζέιμς και μην μπορώντας έτσι να πάρουν μία ανάσα.

Η κατάρρευση ήρθε, γιατί έπαιζαν εκτός έδρας, έπαιζαν με μία ομάδα, που είναι ανώτερη, με μία ομάδα, που «καιγόταν» για βαθμολογικούς λόγους για τη νίκη. Και επίσης ήρθε, γιατί η ομάδα του Σερέλη δεν άντεξε για σαράντα λεπτά, από την στιγμή, που πήγε στο Πριγκιπάτο χωρίς τρεις παίκτες. Ελειπε ο Ουόλτερς, ο βασικός πλέι-μέικερ, έλειπαν και δύο παίκτες από την φροντ-λάιν, ο Αγραβάνης με τον Γκουντάιτις. Εμεινε έτσι μόνος του ο Παπαγιάννης να παλεύει, ενώ για κάποιο διάστημα στην θέση του σέντερ έπαιξε ο Μαντζούκας. Απίστευτο και όμως Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά έλαμψε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Αλφα Ντιαλό (18 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Ο παίκτης, δηλαδή, που είχε αποκτήσει ο Παναθηναϊκός πέρυσι από το Λαύριο, αλλά τον έδιωξε πριν αρχίσει καν η σεζόν. Ο Ντιαλό και πέρυσι και φέτος εκθέτει την τεχνική ηγεσία, που ήταν πέρυσι στον Παναθηναϊκό και η οποία έκρινε ότι δεν της κάνει. Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει τον Ντιαλό πριν αναλάβει ο κόουτς Πρίφτης.

Το ζητούμενο είναι τώρα τι κάνουν οι «πράσινοι», μέχρι, δηλαδή, να έρθει καλοκαίρι και να προσπαθήσουν εκεί να φτιάξουν την ομάδα τους. Αυτό, λοιπόν, που κάνουν είναι να κοιτάζουν να βελτιωθούν μήπως και μπορούν να κάνουν κάτι στους τελικούς των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό. Κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Την ίδια ώρα κάνουν προεργασία και για την επόμενη χρονιά, περιμένοντας να δουν τι θα γίνει με τον Πάμπλο Λάσο. Αν το θέμα αυτό τελειώσει νωρίς και θετικά, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει εύκολο έργο για να φτιάξει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Αν, όμως, ο Λάσο απαντήσει αρνητικά, η κατάσταση θα γίνει «βουνό» για τους «πράσινους», καθώς οι επιλογές σε τοπ προπονητές είναι ελάχιστες και πολύ δύσκολες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεπανόρθωτη ζημιά Ράντονιτς - Δύο κλάσεις πάνω θα είχε τον ΠΑΟ ο Σερέλης - Νέα δεδομένα για Μπέικον

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags