Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πάμπλο Λάσο: Καλύπτει οικονομικά τον Λάσο ο ΠΑΟ - Γιατί τον ιντριγκάρει το πρότζεκτ - Η απαίτηση από Γιαννακόπουλο
Μπάσκετ
| 2023-03-09 18:31:00

Καλύπτει οικονομικά τον Λάσο ο ΠΑΟ - Γιατί τον ιντριγκάρει το πρότζεκτ - Η απαίτηση από Γιαννακόπουλο

Καλύπτει οικονομικά τον Λάσο ο ΠΑΟ - Γιατί τον ιντριγκάρει το πρότζεκτ - Η απαίτηση από Γιαννακόπουλο

Ανοιχτό να ανακοινωθεί ακόμα και μέσα στον Απρίλιο! Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση του πρώην κόουτς της Ρεάλ στην προσφορά που του έχει γίνει, υπάρχουν κάποια δεδομένα στην υπόθεση.  Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ του Sportdog.

 

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του με τον Χρήστο Σερέλη πλέον στο "τιμόνι", ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η επόμενη ημέρα. Και στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι αυτής της επόμενης ημέρας να ηγηθεί ο Πάμπλο Λάσο. Αυτός είναι ξεκάθαρα ο κύριος στόχος του Τριφυλλιού, γι' αυτό άλλωστε έχει κατατεθεί ήδη στον κορυφαίο Ισπανό τεχνικό μία πολύ μεγάλη πρόταση.

Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση του Λάσο στη δελεαστική προσφορά που έχει λάβει, υπάρχουν κάποια δεδομένα στην υπόθεση. Πρώτον, το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον ιντριγκάρει. Βλέπει ως σπουδαία πρόκληση το να πάρει στα χέρια του ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά μεγέθη στην Εύρωπη και να το μετατρέψει, ξανά, σε πρωταγωνιστή. Αυτό έκανε άλλωστε και στη Ρεάλ, με τους Μαδριλένους να γνωρίζουν τα καλύτερα χρόνια της σύγχρονης ιστορίας τους υπό την καθοδήγησή του.

Ταυτόχρονα και οικονομικά η πρόταση του Παναθηναϊκού καλύπτει τις απαιτήσεις του Λάσο, ο οποίος εξ αρχής έθετε ως βασικό του "θέλω" το να καταρτιστεί ένα πλάνο τριετίας για την επαναφορά του Εξάστερου στα πραγματικά του στάνταρ. Χωρίς αυτό το πλάνο, δηλαδή, να διακοπεί πριν την ολοκλήρωσή του.

Όπως είπαμε, υπογραφές ακόμη δεν έχουν πέσει, παρότι η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Το πιθανότερο με βάση τα τωρινά δεδομένα, είναι να αναλάβει ο Λάσο τους Πράσινους το προσεχές καλοκαίρι, χτίζοντας στο μεσοδιάστημα την ομάδα της επόμενης περιόδου. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να αποκλείαμε και το εξής ενδεχόμενο: Να ανακοινωνόταν πριν το τέλος της σεζόν ο κορυφαίος Ισπανός προπονητής, ακόμα κι αν δεν καθόταν από τώρα στον πάγκο.

Υ.Γ. Εφόσον γίνει το deal με Λάσο και ανεξάρτητα των ανθρώπων που (σίγουρα) θα φέρει μαζί του, ο Σερέλης θα είναι μέλος στο νέο τεχνικό τιμ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεπανόρθωτη ζημιά Ράντονιτς - Δύο κλάσεις πάνω θα είχε τον ΠΑΟ ο Σερέλης - Νέα δεδομένα για Μπέικον

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags