Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος - Μόλις έσκασε αποχώρηση!
Μπάσκετ
| 2023-03-11 18:00:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος - Μόλις έσκασε αποχώρηση!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Το πήρε πάνω του ο Γιαννακόπουλος - Μόλις έσκασε αποχώρηση!

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, με τους Πράσινους να "ξεφορτώνονται" έναν βραχνά, που είχαν εδώ και αρκετό καιρό. Ποιος ο ρόλος της Ευρωλίγκας στο όλο ζήτημα.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Άντριου Άντριους! Το Τριφύλλι αποδέσμευεται πλέον από τον "βραχνά" που άκουγε στο όνομα του Αμερικανού γκαρντ και πλέον ανοίγει μία θέση ξένου στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εδώ και πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να βρει λύση στο θέμα του Άντριους, ο οποίος είχε "καθίσει" πάνω στο συμβόλαιό του, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στους Πράσινους όσον αφορά στις αλλαγές στους ξένους στο ρόστερ της ομαδας.

Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει στον παίκτη να πληρωθεί με βάση το συμβόλαιό του και να αποχωρήσει, όμως η πλευρά του Άντριους ήταν αρνητική. Τελικά, απ' ότι φαίνεται η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Αμερικανός γκαρντ θα αποδεσμευθεί, με την Euroleague να παίζει μεγάλο ρόλο στο όλο θέμα.

Η Euroleague, λοιπόν, κοινοποίησε στο Τριφύλλι και τον Άντριους την απόφαση της: Ο Αμερικανός θα πληρωθεί όπως ακριβώς υποδείκνυε στις προτάσεις της η πράσινη ΚΑΕ προς τον αθλητή. Και το συμβόλαιο του λύνεται, με τον παίκτη να είναι οριστικά εκτός Παναθηναϊκού.

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα μια αλλαγή στο ρόστερ του και θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή.

Ο Άντριους αποχωρεί από τους Πράσινους έχοντας 8.2 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ σε τέσσερις συμμετοχές στην EuroLeague και 4.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δυο συμμετοχές στην Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Λάσο στον ΠΑΟ - "Φέρνει κορυφαίο όνομα στο ΟΑΚΑ - Τον θέλει και Ολυμπιακός"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags