Facebook Pixel Σοκ στη Μπαρτσελόνα: Σάρας σε νυχτερινή έξοδο με την Άννα Βίσση
Μπάσκετ
| 2023-03-12 00:05:00

Τα... πήραν στη Μπαρτσελόνα με Σάρας! Έξαλλοι με τα μπουζούκια στη Βίσση

Sportdog Team
Τα... πήραν στη Μπαρτσελόνα με Σάρας! Έξαλλοι με τα μπουζούκια στη Βίσση

Η διοίκηση των Καταλανών είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα του Γιασικεβίτσιους να διασκεδάζει σε βραδινή έξοδο με την Ελληνίδα σύζυγό του, μετά τις σφαλιάρες από Φενέρ και Ολυμπιακό.

Άνω κάτω έχει γίνει η Μπαρτσελόνα! Δεν έφταναν οι δύο απανωτές εκτός έδρας ήττες στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague από Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε κατά σειρά, ήρθε και ένα βίντεο που δείχνει τον προπονητή των Καταλανών να διασκεδάζει, για να αναστατώσει περαιτέρω την κατάσταση.

Μετά την ήττα της Τρίτης στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, ο Λιθουανός κόουτς εθεάθη μαζί με την Ελληνίδα σύζυγό του σε βραδινή έξοδο σε κέντρο διασκέδασης, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Μάλιστα ο Σάρας, ο οποίος είναι μεγάλη μορφή και εξαιρετικά αγαπητός στους Έλληνες οπαδούς, ιδιαίτερα του Παναθηναϊκού, τραγουδούσε, δείχνοντας να απολαμβάνει τη βραδιά.

Το οπτικοακουστικό υλικό με πρωταγωνιστή τον Λιθουανό τεχνικό από τη βραδιά εκτός από τα μάτια όλου του κόσμου έγινε αντιληπτό και από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι, όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, είναι δυσαρεστημένοι και ενοχλημένοι με αυτή την συμπεριφορά.

Όπως καταλαβαίνετε, το κλίμα για τον Σάρας στη Βαρκελώνη δεν είναι και το καλύτερο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνονται μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του. Για να πούμε όμως την πάσα αλήθεια, τον Γιασικεβίτσιους δεν φαίνεται να τον νοιάζει και πολύ. Και καλά κάνει… Ο ίδιος άλλωστε έχει τονίσει στο παρελθόν, ότι το μπάσκετ δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags