Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη από Ιταλία για Σλούκα και Ρεάλ - Κίνηση-ματ από τους Αγγελόπουλους!
Μπάσκετ
| 2023-03-14 18:55:00

Αποκάλυψη από Ιταλία για Σλούκα και Ρεάλ - Κίνηση-ματ από τους Αγγελόπουλους!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από Ιταλία για Σλούκα και Ρεάλ - Κίνηση-ματ από τους Αγγελόπουλους!

Τι συμβαίνει με τον ηγέτη του Ολυμπιακού και το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μαδριλένων για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Ολυμπιακός: Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, ναι μεν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κώστα Σλούκα είναι υπαρκτό, αλλά ο παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό!

Η υπάρχουσα συμφωνία του Έλληνα άσου με τους Πειραιώτες έχει ισχύ μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, και αν πιστέψουμε το ρεπορτάζ του Αντρεάνι, τότε βρίσκονται πολύ κοντά στο να πετύχουν.

«Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κώστα Σλούκα είναι αληθινό αλλά ο Έλληνας γκαρντ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Ο Λορέντζο Μπράουν και ο Ντάριους Τόμπσον είναι επίσης στη λίστα της Ρεάλ, αλλά σήμερα που μιλάμε είναι πολύ δύσκολο η Μακάμπι και η Μπασκόνια να τους αφήσουν να αποχωρήσουν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ - Το ιδανικό σενάριο, ο... εφιάλτης και ο Ομπράντοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags