Facebook Pixel Ολυμπιακός: Dημοσίευμα από την Ισπανία που θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να ασχολείται με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα
| 2023-03-16 13:00:00

"Τελειώνει" ο Σλούκας από Ολυμπιακό; Χρωστάει λεφτά στην ομάδα - "Στους 5 καλύτερους στην Ευρώπη αν..."!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" ο Σλούκας από Ολυμπιακό; Χρωστάει λεφτά στην ομάδα - "Στους 5 καλύτερους στην Ευρώπη αν..."!

Ο πεπειραμένος άσος τού Ολυμπιακού έχει βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες λόγω της σύνδεσης που γίνεται στην περίπτωσή του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και οι Πειραιώτες δεν το έχουν ανανεώσει.

Ολυμπιακός: Σούσουρο έχει προκαλέσει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων το δημοσίευμα από την Ισπανία που θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να ασχολείται με την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, καθώς το συμβόλαιο του Έλληνα άσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.



Οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν δύο γκαρντ το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος θα αποχωρήσει ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ κλείνει τον Ιούνιο τα 37 του χρόνια...

Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λορέντζο Μπράουν αλλά και για τον Φακούντο Καμπάτσο, που όμως χρωστάει ακόμα χρήματα στη Ρεάλ για το buy out που είχε αναλάβει να πληρώσει ο ίδιος για να πάει στο ΝΒΑ πριν από δύο χρόνια!

Ο Σλούκας έχει βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς μετά από 5 χρόνια παρουσίας στη Φενέρ είχε επιστρέψει το καλοκαίρι του 2020 στον Ολυμπιακό, ως ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Euroleague.

Το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους προέβλεπε συνεργασία ύψους 3 χρόνων έναντι, περίπου, 1,8 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο - Συμβόλαιο που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και κανείς δεν γνωρίζει αν μπορεί να ανανεωθεί με τους ίδιους οικονομικούς όρους.

"Καλύτερο από τον Σλούκα η Ρεάλ - Για αυτό θα ανανεώσει στον Ολυμπιακό - Μέσα στους 5 καλύτερους στην Ευρώπη αν..."

"Έχει καλύτερο από τον Σλούκα η Ρεάλ, αλλά έχει και χιλιάδες προβλήματα στον άσο. Δε νομίζω πάντως να φύγει από την Ελλάδα ξανά ο Σλούκας, έχει κάνει οικογένεια, πού να πάει. Πιστεύω ότι θα του ανανεώσει έτσι ή αλλιώς ο Ολυμπιακός το συμβόλαιο", ανέφερε για το θέμα στο sportdog ο Γιώργος Μπουσβάρος, παλαίμαχος άσος και άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ, και στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Ο Σλούκας ειναι Σλούκας, όταν είναι καλά είναι μέσα στους 5 καλύτερους στην Ευρώπη. Αρκεί να είναι καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση-ματ Μαρινάκη με Φορτούνη - Πρόταση σε Βαλμπουενά - Ποσό ρεκόρ για υπογραφή Κωνσταντέλια


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags