Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό και... ΠΑΟ - Πρώτη "διαφωνία" Αγγελόπουλων στο οικονομικό με Έλληνα άσο
Μπάσκετ
| 2023-03-18 10:00:00

Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό και... ΠΑΟ - Πρώτη "διαφωνία" Αγγελόπουλων στο οικονομικό με Έλληνα άσο!

Sportdog Team
Μιλουτίνοφ για Ολυμπιακό και... ΠΑΟ - Πρώτη "διαφωνία" Αγγελόπουλων στο οικονομικό με Έλληνα άσο!

Ποιος ζητάει περισσότερα χρήματα για να μείνει και ο Σέρβος σέντερ που θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και... ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο αγαπημένο του Λιμάνι. Θα του το δώσουν οι Πειραιώτες, παρότι φαίνεται πως δεν τον έχουν ανάγκη ή θα μπει στο "παιχνίδι" και το Τριφύλλι;

Ολυμπιακός: Με τη χρονιά που κάνει φέτος η ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, το μόνο που απασχολεί προπονητικό σταφ και παίκτες είναι η επίτευξη όλων των στόχων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και όπου επίτευξη, εννοούμε φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Euroleague! 

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν φέτος όχι απλώς μία καταπληκτική χρονιά, αλλά στην πραγματικότητα την καλύτερη της ιστορίας τους. Άλλωστε με το ροζ φύλλο αγώνα που πήραν στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις, σημείωσαν ρεκόρ εκτός έδρας νικών τους στη διοργάνωση.

Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ν' αντιμετωπίσει κατά σειρά: Παρτιζάν (εκτός), Βιλερμπάν (εντός), Παναθηναϊκός (εντός), Ερυθρός Αστέρας (εκτός) και Μπασκόνια (εντός). Γίνεται κατανοητό, άρα, ότι σίγουρα το πλεονέκτημα έδρας και πλέον η πρώτη θέση εξίσου, βρίσκονται στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του.

Ταυτόχρονα, όμως, άνθρωποι από την ΚΑΕ επιφορτισμένοι με την επόμενη ημέρα ασχολούνται και με το κομμάτι των ανανεώσεων. Κι αν για τον Σλούκα δεν έχει γίνει ακόμα κάποια προχωρημένη κουβέντα, με τον Λαρεντζάκη κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι Πειραιώτες έχουν καταστήσει σαφές στον Έλληνα γκαρντ την επιθυμία τους να παραμείνει κάτοικος Πειραιά, κάτι που και ο ίδιος το θέλει. Άλλωστε στον Ολυμπιακό έκανε το απόλυτο limit up στην καριέρα του και δεν το ξεχνά. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις δε συνιστούν τυπική διαδικασία.

Ο Λαρεντζάκης μέχρι στιγμής δεν έχει τα έχει βρει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στο οικονομικό, αξιώνοντας μεγαλύτερες απολαβές σε σχέση με το τι του προσφέρονται σε αυτό το στάδιο. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, γι' αυτό υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση θα έχει προσεχώς happy end.

 

Αποκάλυψη: Ο Μιλουτίνοφ θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι!

Τον Ιούνιο του 2020 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νίκουλα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο γίγαντα ν΄αφήνει τον Πειραιά έπειτα από μία πολύ επιτυχημένη πενταετία (2015-2020) στον Ολυμπιακό.

Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία άλλαξε τελείως τις βλέψεις που είχε ο παίκτης παίρνοντας μεταγραφή εκεί, καθώς αντί για Ευρωλίγκες που ονειρευτόταν να κατακτήσει βρέθηκε σε μία ομάδα αποκλεισμένη από τη διοργάνωση, συμμετέχοντας μόνο στην VTB League πια.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με τους Μοσχοβίτες ολοκληρώνεται κι έτσι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα ψηλών στην αγορά, θα είναι σίγουρα και το δικό του. Εδώ έρχεται το Sportdog να σας κάνει μία αποκάλυψη. Ο Μιλουτίνοφ έχει θέσει ως προτεραιότητα για το καλοκαίρι λοιπόν την επιστροφή του στην Ελλάδα! Πάντα εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο βασικός λόγος που επιθυμία του 28χρονου είναι να γυρίσει στη χώρα μας, συνδέεται άμεσα μ' έναν προσωπικό του λόγο.

Οι οικονομικές απαιτήσεις τώρα του Νίκο μόνο μικρές δεν κρίνονται. Προφανώς δεν θα βρει πουθενά τα σχεδόν 2,3 εκατ. ευρώ που είχε λαμβάνειν στην ΤΣΣΚΑ. Ωστόσο οι απαιτήσεις του δύσκολα θα πέσουν κάτω από το 1,5-1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Μη γελιόμαστε, στην Ελλάδα δύο είναι οι ομάδες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τον παίκτη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Με αυτή τη σειρά. Ο ίδιος ο Μιλουτίνοφ δεν έχει κρύψει (από πέρσι κιόλας) πως θα ήθελε να ξαναφορούσε την Ερυθρόλευκη φανέλα. Και πέρσι έγινε μεγάλη προσπάθεια να έρθει στο ΣΕΦ, όμως η ΤΣΣΚΑ δεν δεχόταν τότε να σπάσει το συμβόλαιό του. Βέβαια, εδώ να επισημάνουμε το εξής: Στη λογική που κινείται η πειραιώτικη ΚΑΕ, δύσκολα θα έδινε ένα τόσο μεγάλο deal στον Νίκολα. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, ειδικά με τα τελευταία λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά είναι το ερώτημα; Σε οικονομικό επίπεδο, η απάντηση είναι ναι!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν απαντάει ο Λάσο, 4 top εναλλακτικές για ΠΑΟ - Αυτό είναι το νέο μπάτζετ - Στη λίστα ο Χάουαρντ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags