Facebook Pixel Ζέρβας: «Πρέπει να πάρει τα πάνω του ο Σλούκας»
| 2023-03-19 16:06:00

Xτύπησε το καμπανάκι ο Ζέρβας: "Πρέπει να πάρει τα πάνω του ο..."- Τι είπε για τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα

Sportdog Team
Xτύπησε το καμπανάκι ο Ζέρβας: "Πρέπει να πάρει τα πάνω του ο..."- Τι είπε για τα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα

Ακούστε τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μετά και τη νίκη στο Κάουνας, μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε πει από την Τετάρτη ότι θα παίξει ο Σλούκας, ο οποίος θα μπορούσε να παίξει και στο Κάουνας. Είναι ένα παιχνίδι, που από τη στιγμή δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα πάρει το χρόνο συμμετοχής που του αναλογεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σιγά-σιγά πλησιάζει η ώρα των πλέι οφ και ο Σλούκας είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, με τη θλάση και τη μέση που είχε προβλήματα. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο νίκες, μπορεί και μία, για να έχει το πλεονέκτημα στα πλέι οφ», πρόσθεσε.

Και για να καταλήξει, λέγοντας: «Το μήνα που μεσολαβεί χρειάζεται να επανέλθει ο Σλούκας στην κατάσταση που πρέπει για να μπορέσει να είναι αυτός που όλοι ξέρουμε. Λογικά ο Μπόλομποϊ θα είναι εκτός δωδεκάδας. Έκανε κακό η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ και θα χρειαστεί ο Μπαρτζώκας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες, μετά και την εξασφάλιση της πρωτιάς στην βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος».

Όσον αφορά την άφιξη του GM των Κινγκς για τον Βεζένκοφ, υπογράμμισε: «Δεν είναι όποιος κι όποιος, παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Σακραμέντο. Είναι στο πλαίσιο των επαφών με τον Σάσα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει το καλοκαίρι. Θα πρέπει οι Κινγκς να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να τον πείσουν. Για να το αποφασίσει, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις από πολλές απόψεις. Αν δει ότι υπάρχει χώρος για να κάνει καριέρα, δε νομίζω ότι θα κοιτάξει τα χρήματα, αφού στον Ολυμπιακό είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ευρώπη. Θα πρέπει οι Κινγκς να του αποδείξουν ότι τον θέλουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags