Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κορυφαίο όνομα για αντι-Λάσο στον ΠΑΟ - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ για μεγάλη επιστροφή - Φουλ για 5 Έλληνες!
Μπάσκετ
| 2023-03-21 21:30:00

Κορυφαίο όνομα για αντι-Λάσο στον ΠΑΟ - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ για μεγάλη επιστροφή - Φουλ για 5 Έλληνες!

του Pick n' Scroll
Κορυφαίο όνομα για αντι-Λάσο στον ΠΑΟ - "Βουίζει" το ΟΑΚΑ για μεγάλη επιστροφή - Φουλ για 5 Έλληνες!

Τα ονόματα που θέλουν για να χτίσουν τη νέα ομάδα στο Τριφύλλι. Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν το επίπεδο στο ρόστερ και παράλληλα να στραφούν σε ποιοτικούς Έλληνες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ποιοι παίκτες απασχολούν και οι εξελίξεις με τον προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι, που αφορά στους Ελληνες παίκτες. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι από τους βασικούς του στόχους και μάλιστα οι «πράσινοι» θέλουν να τον πάρουν ακόμη και τώρα. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι επίσης στην κορυφή των επιθυμιών του αν και κανείς δεν ξέρει τώρα πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει. Ποια, δηλαδή, θα είναι η τελική του τιμωρία.

Το καλοκαίρι, που πλησιάζει, ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά η περίπτωσή του είναι τρομερά δύσκολη, καθώς ο Ελληνας φόργουορντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Αν οριστικοποιηθεί ότι δεν έρχεται, τότε το ενδιαφέρον θα στραφεί άμεσα στην επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν παίζει όσο θα ήθελε στην Παρτίζαν και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «τριφύλλι» μόνο απίθανο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μπορεί, όμως, και ένα ακόμη σενάριο επιστροφής να «παίξει»: αυτό του Νικ Καλάθη. Ο ομογενής γκαρντ έχει και του χρόνου συμβόλαιο με την Φενέρ, αλλά τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Και με την Μπαρτσελόνα τριετές συμβόλαιο είχε ο Καλάθης, αλλά έμεινε δύο χρονιές στην Βαρκελώνη. Πήρε την αποζημίωση του και πήγε στην Φενέρ.

Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Ισως, δηλαδή, η τουρκική ομάδα ψάξει κάτι καλύτερο στην θέση του πόιντ-γκαρντ από τον Καλάθη, που έχει ποιότητα, αλλά οδεύει στα 35 του χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός πέρα από Ελληνες από το πάνω ράφι, θα πάει να πάρει και 1-2 πιο μικρούς. Όπως τον Δημήτρη Μωραΐτη, που κάνει πολύ καλή χρονιά με το Περιστέρι ή τον Δημήτρη Φλιώνη, που επίσης παίζει εξαιρετικά με την ΑΕΚ.

Αγωνία εξ άλλου υπάρχει για το τι θα γίνει με τον Γιώργο Παπαγιάννη, του οποίου λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι. Όλα δείχνουν ότι θα φύγει, αλλά ποτέ μην λες ποτέ, ειδικά αν έχει προλάβει μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός να συμφωνήσει με έναν προπονητή από το πάνω ράφι, όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο ή ο Εργκίν Αταμάν.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags