Facebook Pixel Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Υπόκλιση Γιασικεβίτσιους σε Σερέλη - "Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ μετά την αλλαγή προπονητή"
| 2023-03-22 16:47:00

Υπόκλιση Γιασικεβίτσιους σε Σερέλη - "Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ μετά την αλλαγή προπονητή"

Sportdog Team
Υπόκλιση Γιασικεβίτσιους σε Σερέλη - "Άλλη ομάδα ο ΠΑΟ μετά την αλλαγή προπονητή"

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (23/3) κόντρα στους Πράσινους στο ΟΑΚΑ έκανε ο Λιθουανός προπονητής της Μπαρτσελόνα μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό του Τριφυλλιού.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιθουανός τεχνικός για τον Χρήστο Σερέλη ενόψει του αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (23/3) για την Euroleague στο ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι οι Πράσινοι είναι άλλη ομάδα από τη στιγμή που κάθισε στον πάγκο τους ο Έλληνας τεχνικός.

«Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει πιο ομαδικά, αμύνεται καλύτερα και βάζει περισσότερη πίεση στην μπάλα. Έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα. Νίκησαν στους τελευταίους δυο αγώνες τους στην EuroLeague (σ.σ. Ερυθρό Αστέρα, Βιλερμπάν) ενώ έφτασαν πολύ κοντά στο να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα μα πάνω απ' όλα, πρέπει να σεβαστούμε τη νέα εικόνα του Παναθηναϊκού.

Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα μετά από την αλλαγή προπονητή που δίνει έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι. Επίσης, δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γκριγκόνις και τον Μαντζούκα. Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά σε ό,τι αφορά τα play-offs, νομίζω πως έχουμε ήδη προκριθεί. Έχουμε μπροστά μας μεγαλύτερες προκλήσεις. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε», είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγος" από Σλούκα σε Ολυμπιακό - Υπογράφουν άμεσα Αμερικανό οι Αγγελόπουλοι - Top NBAer! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags